Ön Konsol Sağ HAvalandırma Izgarası!!!!!Yardım

Başlatan Veysel Demirci, 07 Eylül 2010, 10:41:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Veysel Demirci

Kardeşler Sağdaki Havalandırma Izgarasının Ön Dişleri Aldığımda Kırıktı Dolayısıyla Kapatamıyoz Havalandırma Panelini.
Varmı Çıkma Yada Uygun Bi Fiyatta Ayarlayabileceğimiz Bi Yer?

Veysel Demirci

resim görümüyor alla alaaaaa >:(

vicetuning

Alpers nicki arkadaşımız var sitede Ankarada çıkmacı yardımcı olur sana...
Alperrrr nerdesin :)

alpers3

buyrun burdayım:)hallederız ya sorun degıl hawalandırma:)ısıklı mı ısıksız mı:)?

Veysel Demirci

=)yav resim yükledim ama çıkmadı ışıklısı yokki.parça şey parçası ön yolcu koltuğunun tarafındaki havalandırma paneli hani sağ dikiz aynasına doğru çeviriyon da camdaki buhar gidiyo o parça.heh resmi yükledim yukarıda kardeş bak sağdaki havalandırma

cahitarsal

alper abıde var ben sana numarasını verıyım

0533 812 38 18 burdan ulas sor ıstersen
Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..

Veysel Demirci

Vayy Bulduk Kaydediyim Bayramdan SOra Alalım Bakalm.Eyvalah Kardeş

beyazbora

Alıntı yapılan: alpers3 - 07 Eylül 2010, 13:44:55
buyrun burdayım:)hallederız ya sorun degıl hawalandırma:)ısıklı mı ısıksız mı:)?

slmlar alper bey
bana da temiz katalitik konvertör lazım
BİSMİLLAH HER HAYRIN BAŞIDIR...

barracuda

bu bora ızgarsının sol tekide bende var evde boş boş duruyor.. ihtiyacı olan varsa özel mesaj atsın

beyazbora

BİSMİLLAH HER HAYRIN BAŞIDIR...

alpergndz

Alıntı yapılan: alpers3 - 20 Eylül 2010, 22:51:07
elımde yok sanırım kardes yarın bakarım malzmeye

adaşım bana da kolçak lazım.mümkünse orjinal.siyah renkte kadife olmayacak.gerçi kadife bile olsa kumaş kaplatılabilir sanırım.varsa bi cvp yazarsan makbule geçer.

vicetuning

Alıntı yapılan: alpergndz - 16 Ekim 2010, 11:07:06
adaşım bana da kolçak lazım.mümkünse orjinal.siyah renkte kadife olmayacak.gerçi kadife bile olsa kumaş kaplatılabilir sanırım.varsa bi cvp yazarsan makbule geçer.
alper arkadaşım orjinallik bakımından senin derdine derman olcak tek adam Alper :)

efem19

Bora Pasific sağ havalandırma ızgarası lazım. Nereden temin edebilirim, yardımcı olabilirmisiniz?