Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
GOLF GTI ufak ufak güzelleşiyor... Satıldı ;) - Sayfa 30

GOLF GTI ufak ufak güzelleşiyor... Satıldı ;)

Başlatan ThE_Unforgiven, 05 Eylül 2010, 22:46:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ThE_Unforgiven

Aynen halil abi :)

Neyse araçta ki gitmeme porblemini bulduk ve çözdük ;)

Problem soldan 2nci bujinin gevşemesiymiş.Bugün elle kontrol ederken sanki biri alttan çekiçle vruyormuş hissi veriyordu.Elimi üzerine koyduğumda sarsıntıyı hissediyordum.Neyse ki kompresörün düşmesine neden oluyormuş ve çözdük :)
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

onurc

ooo ıyı ıyı sevındım abı .büyük birşey degılmıs ;) bosa uzdun kendını
ok men 8) let s go   :halazn:

ThE_Unforgiven

ThE_Unforgiven

Yarın boşum hava da güzel :) Öğleden sonra motor umun üzerindeki ( Emme manifoldu) VW amblemi ve DOHC -16V yazısını kırmızıya boyayacam inş.

Halil_50

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: Halil_50 - 31 Ekim 2010, 00:48:22
geçmiş olsun süleyman sevindim valla  :)

Bu gece çıkıp gazlayacaktım ama yanıma adam bulamadım :)

onurc

ThE_Unforgiven

Arkadaşın varmış abicim adam yanına gelmiş kalk gel diyemem ben öyle :P

onurc

sen davet etmeden damlardıkta yanına . ayıp olur dıye yapmadım :D pazartesı ızınlıyım . havalar hazır kurumusken bı gazlarız suleyman abı

ThE_Unforgiven

onurc

benım sıncapta yatıyor 4 gundur aynı yerınde :) pıslık ıcınde yemın edıyorum . hayata küsmüş :)

nicolaiso

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 31 Ekim 2010, 00:57:21
Bu gece çıkıp gazlayacaktım ama yanıma adam bulamadım :)

roll e falan cıkıyosanız akşamları bende aranıza katılmak isterim ..transporter ım vardı bide golf 3 gti aldım biraz sorunları var ön takım baskı onları halledecem sonra buluşmalarınıza katılmak isterim ....

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: nicolaiso - 31 Ekim 2010, 11:02:15

roll e falan cıkıyosanız akşamları bende aranıza katılmak isterim ..transporter ım vardı bide golf 3 gti aldım biraz sorunları var ön takım baskı onları halledecem sonra buluşmalarınıza katılmak isterim ....

Öncelikle aracın hayırlı olsun.Golf III kategorisinde aracını ve resimlerini bekliyoruz ;)

Öyle büyük bir buluşma değil bir ben bir onur bir de gti olacaktık :)

Roll hiç denemedim desem yalan olmaz.Çünkü 2nci vites dişlimde sorun var birden ikiye çekerken bir zaman kaybı yaşıyorum.Ama ben top speed ve vites sonlarını deniyorum bu aralar ;) İlla ki yapmayacaz değil çay kahve tanışma ve bilgi paylaşımı yaparız.

Sen nerdesin istanbul da ?

nicolaiso

ben pendikteyim ama yer sorun olmaz her yere gelirim ....  tuningcadde yi bilirsin belki o sitenin bulusmlarını vs herşeyini ayarlayan bendim benim işim genelde mod lu aracları organize etmek burdada bu tarzda seyler yaparız