Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
golf 3 digital klima..

golf 3 digital klima..

Başlatan mehmetk, 26 Ağustos 2010, 00:48:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mehmetk

kitapcıklarda yada bazı golf lerde goruyorum bu elektronik ekranlı klimayı arabanın içinide çekici gösteriyor..
bunu monte edebiliyormuzu bulup.. bize uyarmı yada hangi araçlarda var bilgilerinizi paylasın..

bende klime bir dügmeden ibaret klima panelim olsaydı çok güzel olurdu..
it ürür kervan yürür...

Halil_50

çok zor bulunur ama sitede bu işi yapan arkadaşlarda vardır diye tahmin ediyorum

mehmetk

it ürür kervan yürür...

Halil_50

bunların uyacağını sanmıyorum ama belli olmaz belki uydurulabilir

freegane

o ilandaki olmaz,uyanlar var isteyen olursa getirttirebilirim ama tavsiye etmiyorum. anolog klimaya oranlara çok daha hassas ve çok çabuk sıklıkla arıza veriyorlar. sonradan atılan bir dijital klima ise son derece sağlıksız olacaktır

alpers3

kardes sadece ekranı ıstıyosan elımde var ama eger aracında klıma warsa we analogsa dıgıtale cevırmek sadece ekranla olacak ıs degıl.kalorıfer kutusuna kadar degısmesı gerekkıyo takım seklınde elımde var dusunursen yardımcı olabılırım

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

mehmetk

ben degiştirmeyi düşünmüyorum golf 3 bir tutku , o yüzden neler yapabiliriz diye konu başlatıyorum işte :)
it ürür kervan yürür...

cavanozz

Alıntı yapılan: htmetin - 26 Ağustos 2010, 09:11:15
Sende de yok yok brader.

Harbiden yaa..  alper mübarek adamsın vesselam  ;D  :D  :D
yeni yine yeniden..!! 8)

nakres

!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon

fma1976

merhaba elinde djital kople klima olan varmı golf 3 için

fma1976

eğer varsa mesaj veya mail atarsa sevinirim [email protected]

mikail

alper abi elinde golf3 için analog klima kontrol paneli varmı?birde küllüğün takıldıgı çerçeve varmıdır?

alpers3

Alıntı yapılan: mikail - 25 Temmuz 2011, 12:24:43
alper abi elinde golf3 için analog klima kontrol paneli varmı?birde küllüğün takıldıgı çerçeve varmıdır?
var ikiside elimde :tamamdir