yedek benzin deposu

Başlatan as5338, 30 Haziran 2007, 08:56:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

as5338

bu güb benzin alırken ilk kez duydum yedek benzin depomuz varmı haberiniz varmı yuvanın yanıunda bir düğme ile devreye giriyoırmuş 10 - 15 litre gibi dedi pompacı siz neler biliyorsunuz
??? ???

hk1numara

evet yedek depo var bende 1,9tdi golf var bende ilk aldığımda depoyu fulledim ve yedeği sordular şaşırdım ne varsa doldurun dedim  :D yani yedek depo var deponun sol içte bi düğmevari bişey var o itilince yedek deponun ağzı açılyomuş ve o doluyomuş

Erhan

yedek depo yok, genleşme için ayrılan kısım, boruları vs de dolduruyorlar  :bekleriz:

AKBEY77

Alıntı yapılan: Erhan - 01 Temmuz 2007, 14:28:24
yedek depo yok, genleşme için ayrılan kısım, boruları vs de dolduruyorlar  :bekleriz:
yedek depo var.rezer tank diye geçiyor yaklaşık 7 lt.benzinci.pompayı ayrı biyere doğru değdirince orayı dolduruyor.son aldığım 62 lt idi.

enerji

Ya kılavuza baktım öyle bişeyden bahsetmiyo.

Tholl-ga

erhanın dediği doğru genleşme için ayrılan bölüm.

Dr_EmrE

Valla hep 30 liralık aldıgımız için farketmez yeedek warmış yokmuş :)

Ahh ahh :D
Tesisat Sağlam , Yola devam.. :)

http://img76.imageshack.us/img76/1063/a6mi7pj.gif

TuningLINE

Alıntı yapılan: Tholl-ga - 02 Temmuz 2007, 07:24:32
erhanın dediği doğru genleşme için ayrılan bölüm.
o yüzden ben gırtlağına kadar doldurmuyorum bir sakatlık olmasın diye
zaten alırsam 50 ytl - 75 ytl alıyorum genelde
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

SkY

Alıntı yapılan: Erhan - 01 Temmuz 2007, 14:28:24

aynen budur  olay...
Life is easy;eat & sleep and FLY!!!

Dr_EmrE

Bu arada bende katılıyorum buna. Onları dolduruyorlar snrada ordan burdan taşıyor giderken koku yapıyor  :bekleriz:
Tesisat Sağlam , Yola devam.. :)

http://img76.imageshack.us/img76/1063/a6mi7pj.gif

AKBEY77

Alıntı yapılan: Dr_EmrE - 02 Temmuz 2007, 12:45:34
Bu arada bende katılıyorum buna. Onları dolduruyorlar snrada ordan burdan taşıyor giderken koku yapıyor  :bekleriz:
arkadaşlar ben niye anlatığınız problemleri yaşamıyorum .gırtlağına kadar dolduruyorum . hemde.en son 62 lt

TrigG3R

yedek dopo vardır 7 lt civarı alıyo
Tr!gG3R

SPoRTeXHauST

Oranın amacı yedek depo olarak kullanma değil. Yedek depo olarak kullanılsın diye yapmak ne kadar anlamlı olur? Normal depoyu 5 litre daha geniş yapmak dururken.

Orası genleşme miktarını amorti etmek için ayrılmış bölüm.
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

AKBEY77

Alıntı yapılan: SPoRTeXHauST - 04 Temmuz 2007, 23:41:37
Oranın amacı yedek depo olarak kullanma değil. Yedek depo olarak kullanılsın diye yapmak ne kadar anlamlı olur? Normal depoyu 5 litre daha geniş yapmak dururken.

Orası genleşme miktarını amorti etmek için ayrılmış bölüm.
Yani, benzin 7 litreye yakın genleşiyor. Alman mühendisler amma hesap yapmış. Helal olsun.