otoyolda radar olmaz demeyin :(( Radar Ve Sürat Muhabbeti :))

Başlatan rbaydug, 17 Ağustos 2010, 08:27:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rbaydug

Arkadaşlar dün sabah evime gönderilen ceza tutanağına göre boluya 26. km kala otobanda radara yakalanmışım. 170 km/h ile.. 270 TL cik ceza...  Sürat felaket derlerdi de şimdi anladım :))  Acımı paylaşmak istedim...

golge

acını hafifletecekse söyliim bende de durum aynı. daha 1 ay olmadı 270 ylt yedim 200 küsür olarak ödedim acısı halen yüreğimde :p
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

nizam

polis aracını zaten göremizyorsunuz polis memurları sivil araçlarla yakalıyorlar gecen ay patronumda 125 km hızla ceza yedi fotosuda gayet netti :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

fosilci

Görsende zaten radarı 170 km ile giderken yavaşlamak imkansız :D

Geçmiş olsun.

rbaydug

çok sağolun arkadaşlar, hakkaten otobanda radar olmasını hiç beklemiyordum. Lpg de en son kaçı görecem diye basıyordum, 270 i gördüm  ;D

fosilci

Alıntı yapılan: rbaydug - 17 Ağustos 2010, 10:40:36
çok sağolun arkadaşlar, hakkaten otobanda radar olmasını hiç beklemiyordum. Lpg de en son kaçı görecem diye basıyordum, 270 i gördüm  ;D

Hehe :) Saglık olsun boşver cebinden para çıksında. Allah kaza bela vermesin. Artık bir daha öyle hızlı gitmezsin sanırım :D Senide yavaş gidenler katagorisine katıyoruz sanırım  :D

rbaydug

yaa sorma, çok keyif alıyorum süratli kullanmaktan. yanlış olduğunu bile bile, her seferinde basmayacağıma söz verdiğim halde bir de bakıyorum 200 ü geçmişim. Ama dediğin gibi artık uslanmak lazım... daha fazla uyarıya ihtiyaç yok!! :)

fosilci

En başta sana sonra çevrendeki insanlara zarar sonra bir ömür boyu onun vicdan azabıyla yaşamakda var.

maminci

Alıntı yapılan: fosilci - 17 Ağustos 2010, 10:37:15
Görsende zaten radarı 170 km ile giderken yavaşlamak imkansız :D

Geçmiş olsun.
Doğru, 1600 -3200 metreden yakalıyomuş, sen onu görecek kadar yaklaştıysan ilk yapacağın iş, üzerine bir bardak soğuk su içmek..

gültekin77

Otobanda yavaş giden yok ki zaten,bunlar paso ceza yazarlar,ilerde çevirme de olmuyor otobanda,karşıdan gelen sellektör filan yapıp uyarır ama malesef.herkesin adrese postalayıp süpriz yapıyorlar. :p
Valla geçen ay da ben aynı otobandaydım eğer radar sürekli varsa bana da yakında bir süpriz yaparlar :D
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

gültekin77

Alıntı yapılan: rbaydug - 17 Ağustos 2010, 10:40:36

Bu arada 170 mi,270 mi gördün?
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

nizam

Yunus EMRE

maminci

Gerçekten 270 mi? Bu arabalar 270 basacak şekilkde yapılmamıştır benden söylemesi.. >:(

nizam

yanlıs anlasılma var 270 sadece ceza tutarı golfe böyle bir hız yok :D iyi okuyun abilerim

Yunus EMRE