Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Polo 16v . volk rays 15" - Sayfa 35

Polo 16v . volk rays 15"

Başlatan onurc, 05 Ağustos 2010, 23:55:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReDDeviL

götürüp göster o zaman ne kadar sorun varsa
ADK

onurc

yarın goturecek babam . haftasonu yapcak bısey yok ::)
ok men 8) let s go   :halazn:

onurc

onurc

son resım tam avatarlık bı resım. dergının ustunde boyadım yazıyı. kaldırınca bu görüntü cıktı . hemen ölümsüzleştirdim :D

ThE_Unforgiven

Bu araba jant istiyor yerde sürünmek istiyor :)
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

ReDDeviL

Resimler guzel fardaki turuncular simdi hosuma gitti iste onurum , arkadaki yazilara gelince oda iyi öyle kalabilir bence masallah sana bir tavsiyem olucak fardaki turunculari parklara veya kisalara baglamalisin cok tatli durur bence ;), islerim bitsin senle bebekte sportline show yapalim ikimizde istediklerimizi yaptik 3 -5 tur atalim ;D
ADK

onurc

hacı onu yapacam yav. o Allah ın emrı :D once cıft duyulu ampul alıcam . fakat o çift duyulu ampüle yeni bi mekanızma yapmak lazım . onunda yöntemini bulduk :D yanı sınyalde . hem park yanacak . hemde sınyal . camurluklarada bagladık mı tamamdır . cıta alıcaz daha. of of herşey para :D

ReDDeviL

Bisey anladiysam heryere bisi baglion ;D
ADK

onurc

:D bosver yapabılırsek görürüz işte ::)

d3n1s

Ben hala kırmızı arabada turuncu sinyal olayını sevemedim, ama sahibinin zevkidir, susuyorum :tamamdir Kazasız belasız Onurum, yanıyor resmen

ReDDeviL

Seni kaderinle basbasa birakiyorum o zaman
ADK

onurc

abı cok tesekkur edeırm. beyenmeyebılırsın abım eyvallah . hıcbısey dıyemem senın zevkın beyenmıyorsa beyenmez  :tamamdir eheh :)
old schoolcu olduk cıktık yav :D onceden turuncuya laf ederdık eskı gosterıyo dıye. sımdı eskı gostermeye calısıyoruz

örnek veryım hep gulerım buna :D
1.6 leonu vardı abımın . cupra goruntusu vermıstık arbaya. sımdı gercek cupra aldık .  1.6  goruntusu vermeye calısıyoruz. tfsı yazılarını falan soktuk :D tampon alıcaz 1.6 tamponu :D insanoğlu cok nankör :D

d3n1s

Alıntı yapılan: onurc - 03 Ocak 2011, 00:57:05
abı cok tesekkur edeırm. beyenmeyebılırsın abım eyvallah . hıcbısey dıyemem senın zevkın beyenmıyorsa beyenmez  :tamamdir eheh :)
old schoolcu olduk cıktık yav :D onceden turuncuya laf ederdık eskı gosterıyo dıye. sımdı eskı gostermeye calısıyoruz

örnek veryım hep gulerım buna :D
1.6 leonu vardı abımın . cupra goruntusu vermıstık arbaya. sımdı gercek cupra aldık .  1.6  goruntusu vermeye calısıyoruz. tfsı yazılarını falan soktuk :D tampon alıcaz 1.6 tamponu :D insanoğlu cok nankör :D

o olay farklı, 1.6 araban olunca araba kendini göstersin istiyosun, güçlü kuvvetli araban olunca kaputun altındakileri belli etmesin istiyosun, bu işler hep böyledir, yoksa rat style bu kadar popüler olmazdı

onurc

orjınal olsun bızım olsun o zaman  :tamamdir