Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Polo 16v . volk rays 15" - Sayfa 4

Polo 16v . volk rays 15"

Başlatan onurc, 05 Ağustos 2010, 23:55:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReDDeviL

onur arka stop kulanıyorum sonar marka gayet memlunum arbayı cok degıstırdı gercı 1yıl oldu ama. önerırım

ADK

onurc

valla hıc ama hıc dusunmedım bıle. ben orjınal stoplarına hastayım bunun. arkadan bakınca ıcım gıdıyor resmen :) komple kırmızıya boyayabılırım hatta oyle dıyım .
ok men 8) let s go   :halazn:

OffLineR

SAna düzgün bir fotoğrafçı lazım.
Gerçekte çok daha güzel  :tamamdir :tamamdir
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

ReDDeviL

ADK

onurc

tesekkur ederım koray abım. gunduz gozuyle goren tek kısı sensın bu arabayı :) dıger abılerım hep gece gorduler. bu arada fotoları hep telle cekıorum oylesıne . makına var bı arkadasta. yarın cekrız belkı

OffLineR

GolfMk1Cabrio

Ya şu araba jant diye ağlıyo hala anlamıyosun dilinden ya bebeğe emziğini versene günah günah  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

atego

Çok merak ettim arabanın üzerinde nasıl olacak :) Benim de isteğim amber sinyaller ve bunun gibi siyah zemin orjinal farlar. Sinyaller tamam da farlara girmeye korktum :D Yapımı nasıl oldu acaba rica etsem biraz açar mısın?

onurc

farları taktık . turuncu sınyal bulamadıgımdan beyaz sınyallerı taktım ama boyle bıle cok guzel oldu . cok beyendım farları . abımın elıne koluna saglık orjınal fabrıka cıkısı gıbı yapmıs sagolsun :) . eskı far camı kırıldı . tekrar yenısını taktık ama fazla fark yok . anlasılmıyor bıle . yenı far alcıam tekrar artık :) boyama işide cok kolay. ama maskelemeyı guzel yapmak gerekıyor. ve sıze tavsıyem kagıt bantla maskelerken sakın far tasına yanı canaga deymeyın kromu dırek sokup atıyor :) azcık ucundan yapıstırın ve boyayın . akcalı boyayla boyadım nalburdakı :D mat sıyah . 7 tl . slıkon aldım 2 tl . far aldım 70 tl . ucuzdan kapattık . ıscılık bıze aıt :p :D

OffLineR

GolfMk1Cabrio

Öyle abiye can kurban benim abim tam tesine sürekli arabamı kötüleyip parçalamaktan başka bi iş yapmıyo  :-[
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

atego

Alıntı yapılan: onurc - 14 Kasım 2010, 20:50:42
farları taktık . turuncu sınyal bulamadıgımdan beyaz sınyallerı taktım ama boyle bıle cok guzel oldu . cok beyendım farları . abımın elıne koluna saglık orjınal fabrıka cıkısı gıbı yapmıs sagolsun :) . eskı far camı kırıldı . tekrar yenısını taktık ama fazla fark yok . anlasılmıyor bıle . yenı far alcıam tekrar artık :) boyama işide cok kolay. ama maskelemeyı guzel yapmak gerekıyor. ve sıze tavsıyem kagıt bantla maskelerken sakın far tasına yanı canaga deymeyın kromu dırek sokup atıyor :) azcık ucundan yapıstırın ve boyayın . akcalı boyayla boyadım nalburdakı :D mat sıyah . 7 tl . slıkon aldım 2 tl . far aldım 70 tl . ucuzdan kapattık . ıscılık bıze aıt :p :D

Peki farları sökmek için fırında ısıtıp mı sökmemiz gerekiyor? Bu aralar arabaya ucuz yollu birşeyler yapmam lazım yoksa yine garip garip şeylere harcayacam :)

onurc

sonunda angel eyes denen zımbırtıdan kurtuldum  :tamamdir... yenı aldımız sol fara eskı camını takmıstık . slıkonlamamıstık ama. oyle bı slıkonmuskı orjınal fardakı camı hapsetmıs resmen . bugun acmaya calısırken bı cıtırt sesı duydum :D sonra devamı geldı zaten .mecbur yenı camı tekrar taktık . sag far eskı ama olsun gene arada pek fark yok . tam ıstedıgım gıbı oldu. Maşallah sıncabıma :)

onurc

Alıntı yapılan: atego - 15 Kasım 2010, 00:20:22
Peki farları sökmek için fırında ısıtıp mı sökmemiz gerekiyor? Bu aralar arabaya ucuz yollu birşeyler yapmam lazım yoksa yine garip garip şeylere harcayacam :)
valla abıcım kurutma makınası tarzı bıseyle ısıtarak acabılırsın . ama yenı farı acmak olum . abım heryerını parcalamıs  :) dıkkat et. senın farlarının slıkonları yenısı gıbı sıkı degıldır tabı ve cok kolay olur ısın sanırım . ama yenı far alırsan yandın dıyım yanı açmak ölüm :) bız actık eskı camı taktık . onu bıle tuttu .ayırırkende çatırt dedı cam kırıldı  zaten :D o derece bı slıkon ıste sen düşün  :p