Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Polo 16v . volk rays 15" - Sayfa 5

Polo 16v . volk rays 15"

Başlatan onurc, 05 Ağustos 2010, 23:55:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

Xenon kaç kelvin kullanıyosun memnun musun  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

onurc

gokhan kardesım xenon yok su anda . eskı farlarda kaldı . ama kac kalvın bılmıyorum uzerınde vardı . su anda orjınal sarı farları var ıste. gayette guzel xenona bıle gerek yok bence :) ama şunu soylıyım . guzel bı xenon kıtıydı . cok guzel aydınlatıyodu . memnundum baya. h1 oldugu ıcın ama acıkta kaldı sımdı :D
ok men 8) let s go   :halazn:

atego

Maaşallah gerçekten çok harika olmuş :) Bir de amber sinyallerle tamamlanır, uygun olduğun zaman onu da alırsın. İnşallah bende böyle yapmak istiyorum.

Alıntı yapılan: onurc - 15 Kasım 2010, 00:29:56
valla abıcım kurutma makınası tarzı bıseyle ısıtarak acabılırsın . ama yenı farı acmak olum . abım heryerını parcalamıs  :) dıkkat et. senın farlarının slıkonları yenısı gıbı sıkı degıldır tabı ve cok kolay olur ısın sanırım . ama yenı far alırsan yandın dıyım yanı açmak ölüm :) bız actık eskı camı taktık . onu bıle tuttu .ayırırkende çatırt dedı cam kırıldı  zaten :D o derece bı slıkon ıste sen düşün  :p

Yeni far değil ama uğraştırır sanırım benimki de :)

onurc

Alıntı yapılan: suskun81 - 15 Kasım 2010, 00:31:35
[IMG]http://img600.imageshack.us/img600/2051/nazar.jpg[/img]
Alıntı yapılan: atego - 15 Kasım 2010, 00:32:11
Maaşallah gerçekten çok harika olmuş :) Bir de amber sinyallerle tamamlanır, uygun olduğun zaman onu da alırsın. İnşallah bende böyle yapmak istiyorum.
Hepınıze cok tesekkur edeırım . hamıt abım sagolasın . atego abım sende sagol . yardmıcı olurum her turlu far ıcın :) malıyetı cok ucuz :)

OffLineR

Muhteşem olmuş.
Izgara ile çok güzel bütünlük oluşturmuş.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

onurc

Tesekkur ederım Koray abım . beyenmene sevındım ;) sag farıda degıstırıcem . temız cam guzel oluyomus :D

ReDDeviL

ADK

onurc

sevgı bahcesı :D kafa estımı gıdıp 2 cay ıcıyoruz. manzara fotosu falan fılan :D

ReDDeviL

ADK

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

d3n1s

Onur buna füme çamurluk sinyali takmalısın en acilinden, benim en çok o gözüme battı. Farlar düşündüğümden güzel olmuş güle güle kazasız belasız cezasız günlerde eskit :tamamdir

onurc

Denız abı tesekkurlerımı sunarım . camurluk sınyallerı turuncu ıyı gıbı ama ? normal sınyallerı turuncu takacagım. camurluk sınyalı nasıl durur acaba fume  ::)

d3n1s

bence normal sinyaller de füme olabilir, güzel olur. Normal sinyalleri füme yapmanın güzel bir yolu: sinyal camlarını aç, reflektörü parlak siyaha boya, içine de turuncu ampulleri tak tadından yenmez, hem farlarla da bütünlük sağlar. Turuncu sinyal bana basit geliyo, arabanın bütün havasını alıyo bence