Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Polo 16v . volk rays 15" - Sayfa 45

Polo 16v . volk rays 15"

Başlatan onurc, 05 Ağustos 2010, 23:55:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onurc

ok men 8) let s go   :halazn:

onurc

Maşallah  :tamamdir Allah nazarlardan saklasın

VWci

onurc

Alıhan abı onlar Muhammed abının jantlarıydı :)

d3n1s

Onur kazasız belasız, çok güzel olmuş, nazar değmesin

suskun

maaşallah çok yakışıklı olmuş kazasız belasız
H.G WORKS

deepblue

maasallah onur,guzel olmuş...

GolfMk1Cabrio

Maşallah Onur çok güzel olmuş basık oldumu istersen sac jant koy yine yakışır bak ne tatlı durmuş basarken hangi yöneti mi kullandın yayları falan mı kestirdin ?
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

alper19

masallah onur  cok guzel olmus  :tamamdir

ALPER.

onur ateş gibi araban var, maşallahlar sana ve aracına  :tamamdir

onurc

Herkese çok teşekkür ederım gercekten :tamamdir.Beyendıgınıze sevındım.
Once yay alma planları vardı.amortisörlerim yaglı oldugu ıcın sertlestırılemedıgını dusundum.sadece gazlılar sertlesıyor dıye bılıyordum.halbusı yaglılarda sertlesıyormus.Namiştan a gıttık . ölcülerı aldık. amortsorlerı bır soktukkı. artık vaktını fazlasıyla doldurmus. takozu falan degıstırdık..bır guzel tamır ettırdım onları sıfır gıbı oldu. yaylarıda ısıttırdım. kesınlıkle kestırmedım. amortisörlerde çatlak yoktu zaten. bı anda yaptırdık işte  :) ve şunu soylıyeyım . şu anda normal halınden daha az ses var ıcerıde. panzotlar kapılar vs vs. hıc hıssetmıyorum bıle basık oldugunu. sıkıntı yaratmadı ınsallahda yaratmaz
tekrar teşekkürler herkese  :tamamdir

Ouzoo

Kazasız belasız kullan Onurum, çok yakışıklı olmuş  :tamamdir
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..