Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Polo 16v . volk rays 15" - Sayfa 44

Polo 16v . volk rays 15"

Başlatan onurc, 05 Ağustos 2010, 23:55:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onurc

ok men 8) let s go   :halazn:

suskun

H.G WORKS

onurc

STAK67

güzel düşünce :) bende bi mk2de görmüştüm çok hoşuma gitmişti detayını bi alabilirmiyim şunun özelden  ::) meraklandım bak şimdi

vw6n

Alıntı yapılan: STAK67 - 27 Ocak 2011, 22:54:11
güzel düşünce :) bende bi mk2de görmüştüm çok hoşuma gitmişti detayını bi alabilirmiyim şunun özelden  ::) meraklandım bak şimdi
Özelden niye yazsın Hasan buradan yazsında bizde mahrum kalmayalım ::)

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

onurc

OffLineR

Muhteşem duruyor.
Yay + jant bundan sonra  :tamamdir
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

onurc

ThE_Unforgiven

artık resim koyma hacım beni dinle nazara gelicen bak...
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

GolfMk1Cabrio

Maşallah Onur ramak kalmıştı seninkisinin tıpatıp aynısını almama tek farkı jantlarıydı diyim sana ama MK1'imden vazgeçemedim o arabayada NAZAR'ım değdi talihsiz olaylar oldu falan filan ama git gide daha da çok hoşuma gidiyor alışveriş merkezinin kapalı otoparkında gördüm bi tane lacivert tek kapı tam ışığın altına çkemiş yeni yıkattırmış pırıl pırıldı o Polo'yla seninkisini görünce dellendim birden aileden full destek geldi az kaldı alıyodum  vaz geçtim bencede çok foto koyma Mazallah Nazar'ım değer  :-[ Tütütütütütü 4100000000 kere MAŞALLAH  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

onurc

Bu da sondu . dısı boyle acaba ıcı nasıl dıyen vardır ıllakı  :) Gokhan alsaydın keske ama ıs ısten gecmıs keyfın bılır tabı . zevk senın  :tamamdir
Teşekkürler tekrar.

Süleyman abı sen onu bunu bırakta . nerelerdesın ? . kontorum yok ulasamıyorum sana. öldün mü kaldın mı ?

ThE_Unforgiven

Onur yaşıyoruz alçak sürünmeden devam işte :D
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

onurc

:tamamdir.önler 2.5* , arkalara da 2* kamber verıldı.
ön 6.5 cm. arkalarda 6 cm düşürdük.
Maşallah  :)