Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Polo 16v . volk rays 15" - Sayfa 30

Polo 16v . volk rays 15"

Başlatan onurc, 05 Ağustos 2010, 23:55:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onurc

kapı ıclerını boyatmıyorum . hıc gerek kalmadı . ufak rotuşlar yaıpcaz. zaten cok kucuk boya kalkması var. aracı kazalı sanmasınlar dıye hıc boyatmıyorum. arabayı zımparalamıslar. aslında bugun alıcaktım . pasta cılası sıkışmasın dıye hıc bulaşmadım. yarın aksam artık son . Allah ın ıznıyle yarın bıtecek artık . sag kapıda gorunmesı cok zor cıtanın hızasında bı ezık unutulmus. onun ıcın hıc tekrar boyanmasın dedım . nazarlık olarak kalsın dedım. arabaya onden bakınca aşık oldum resmen  :sevgi: herseyıyle cok guzel masallah . sınyaller ınanılmaz yakıstı . bu kadarını tahmın etmıyordum. foto cekemedım sarjım bıtmıstı . bıraz uzun surdu ama yapcak bısey yok . sag salım cıktı ya o yettı bıze. bu seneye arabayla gırelım de hayırlısıyla :)
ok men 8) let s go   :halazn:

ReDDeviL

Ciksin artik bencede yoksa ben gelip yardim etcem
Ustaya ;D
ADK

Han

Alıntı yapılan: onurc - 29 Aralık 2010, 00:33:48
yapma be suleyman abı. senındemı boyle batıl ınancların var :) gırersek gırelım napcaz :)  nasıl olsa evdeyız yenı yılda bosverrr :)
Alıntı yapılan: onurc - 30 Aralık 2010, 18:58:58
bu seneye arabayla gırelım de hayırlısıyla :)
Alemsin onur iyi güldüm akşam akşam :D
şaka bir yana fotosuz yorum yapmam normalde :D foto isterizzz
herşey gönlünce olsun kardeşim fotolar gelince bende nazarlık koyayım  :tavkiss:
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

ReDDeviL

Yarin hayirlisiyla bende koyicsm birseyler proje is
Finish ;D
ADK

onurc

abı kendımı avutmak ıcın oyle dedım . yoksa bende ınanmıorum laf olsun dıye soyledım :D yalancı sanacak mıllet sımdı :D
sagolasın tekrar abı. yalnız ıcı bembeyaz toz bulutu olmuş :D koltuga bı vurdum kör oldum  ;D kapı halılarını nası temızleyecekler bağaalım . aldıgım cakma far altı cıtada cuk dıye oturmuş :D yazılarını takmadım bagajdakı . bı sekıl yapıcam onlara bakalım

ThE_Unforgiven

Onur bugün perşembe değil miydi araç yinemi çıkmadı ?
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

yesilkrt

MK-IV- Comfortline

onurc

yıne yenı yenıden abı evet :D cıkmadı :D bıktım artık . nazar degmesın dıgede bı kılo baklava aldım gıderken .

ThE_Unforgiven

onlara değil olm baklavayı bize alıcan:d

onurc

:D maddıyattan batmıs durumdayım. arabanın bahtı kara . ordada benzın bıtmıs.  :D sahıbıne cektı ıyıce :D
alırız abım ayıp sna

ThE_Unforgiven

Benim balda börekte gözüm yok bi tur attırırsın yeter :)

onurc

onurc

sonunda cıkardık sıncabı yuvasından . masallah cok guzel olmus.  resımler kotu kusura bakmayın