Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Polo 16v . volk rays 15" - Sayfa 29

Polo 16v . volk rays 15"

Başlatan onurc, 05 Ağustos 2010, 23:55:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alper19

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 29 Aralık 2010, 23:37:39
Polodan vazgeciliirmi ya ,ben arabayi ilk aldigimizda bir duygu yoktu icimde,sadece arabam oldugu icin sevinmistim ama bu arac oyle birseyki ufak bir degisiklik bile gosteriyo kendini hicbirsey olmasa bile yere yakin olsun o hali bile yetiyor o yuzden hergecen gun bisey yapmak istiyorum ve vazgecemiyorum bir aralar golf dusundum ama
Vazgectim sportlineimla mutluyum vazgecemem:sevgi:
bende bi sportline a gecseydim  :'( :'(

ReDDeviL

Aynen katiliyorum yavas yavas yapmak daha zevkli bor hedef koyup para biriktirmek urasmak bile zevk veriyor
ADK

ReDDeviL

ADK

onurc

aracınızı satın . uzerıne ekleyebılıyorsanız ekleyın bıraz. alın bır sportlıne. temız araclar cıkmaya basladı . kacırmayın bu fırsatları . yazın bu kadar arac kalmıyor. cok az oluyor.
ok men 8) let s go   :halazn:

alper19

Alıntı yapılan: onurc - 29 Aralık 2010, 23:56:17
aracınızı satın . uzerıne ekleyebılıyorsanız ekleyın bıraz. alın bır sportlıne. temız araclar cıkmaya basladı . kacırmayın bu fırsatları . yazın bu kadar arac kalmıyor. cok az oluyor.
sen arabayi satiyomusun

ReDDeviL

ADK

onurc

yok hocam satmayı dusunmuyorum . boyasıda guzel olunca. babamda masraf etmeye karar verdı . yavastan motorada el atıcaz ıste. ne ılanlar var. adam soldan gırmısler. torpıdo kırılmıs. yamuk yumuk arac kazasızdır yazmıs. 12 lıra ıstıyor. anlamadım kı.. ben satmayı dusunmuyorum zaten

alper19

sahibinden.com da senin araba warda ondan sordum

alper19

isim senin isim gerci  :o

onurc

cok ıyı hatırlattın. bır ara sınırlenıp koymustum ılanı . kaldırıyorum sımdı . dalgasınada 12 yazmıstım

alper19

tamam o zman  ;D
bende biri senin fotolari kullaniyo sandim  :D :D

onurc

tesekkurler. sıze zahmet postunuzda edıtleyıp lınkı sılebılırsen abım . tıklayınca hala gorunuyorda lınkı :) teşekkür edıyorum sımdıden .
vay be. eskı boyasıda cok guzel parlıyodu aslında bu meretın :)

alper19

Alıntı yapılan: onurc - 30 Aralık 2010, 00:38:59
tesekkurler. sıze zahmet postunuzda edıtleyıp lınkı sılebılırsen abım . tıklayınca hala gorunuyorda lınkı :) teşekkür edıyorum sımdıden .
vay be. eskı boyasıda cok guzel parlıyodu aslında bu meretın :)
:tamamdir