Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Balans yapılırken takılan vidalar hakkında

Balans yapılırken takılan vidalar hakkında

Başlatan gto, 27 Temmuz 2010, 08:55:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gto

Merhaba arkadaşlar . Büyük bir hevesle poloma golf 4 jantları taktırdım :) Şimdilik bir sorun yok sorun görselde  :) 4 lastiğe de balans yapılması için kenarına vida taktılar . Özellikle jantın bi tanesinde eşek kadar siyah vida var iğrenç duruyor :) Sorum şu: Bu vidalar jantın içine takılabilir mi? Yeni pek çok arabada bu vidalardan bulunmuyor bile gözlemlerim arasında . İlk defa çelik jantlı bir araba kullanıyoruz tecrübesiziz bu konuda  :D

nizam

içlerede yapılabilir ama işlem sırasında ustaya söylemen lazım
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

gto

peki dıştan yapılanla arasında bir fark varmıdır ? herhangi bir sakınca doğurur mu ?

serhat

hayır hiçbir sakınca doğurmaz zaten içten denen lastiğin arka tarafına yani arkada kaln kısma çakılıyo bu arada hangi modelini taktırdınız resim varsa paylaşırsanız güzel olur hayırl olsun :tamamdir
WOLFSBURG STYLE ;)

gto

teşekürler :) şuan tatildeyim haftaya resimleri polo 6r bölümüne koyacağım şirkete sadece şirketten girebildiğim için upload edemiyorum :) valla jantı golf 4 1.8 in üstünde de gördüm sanırsam o kasanın jantı