bor katkı maddesi

Başlatan yunusdemirtas, 25 Temmuz 2010, 18:08:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yunusdemirtas

Arkadaşlar 2000 polo 1.4 75 hp 117000 km de comfortline sahibiyim.Geçen gün önce yağ değişiminde 45 liraya bor katkı maddesi uygulandı.Motor sesi tamamen kesildi,ivmelenme süper,titreşim azaldı,ilk çalıştırma kolaylaştı.Araba yolda kayıyor gibi ilerliyor.Şiddetle tavsiye ederim,mutlaka bir deneyin.Bende tereddütlü yaklaştım ama arabayla zerre kadar ilgisi olan birisi bile farkı anlar..

barkit

urunun markasını soracagımız kesın! hangı urunu kullandında tavsıye edıosun?!?!   :bekleriz:
parmak bassam olmaz mı!

d3n1s

motor silk kullanmış olabilir, kullanan ne kadar insanla karşılaştıysam hepsi de ayıla bayıla övdüler, araçların yaşı markası segmenti de birbiriyle alakasızdı üstelik

barkit

ben bıraz kıl oldumda mesajı atana ondan dedım o sekılde! gırmıs msj atmıs yok  olmus! :tamamdir
parmak bassam olmaz mı!

d3n1s

doğru reklam amaçlı bi ileti olabilir eleman yok olduysa

ALPER.

forumda borla ilgili yığınla konu var, hep söyledim söyleyeceğim, ben borada bor power kullandım, başta ben de memnundum, sessiz çalıştı, yağ gibi vs, nezaman 100bin kmdeki araba yağ eksiltmeye başladı, gıcık oldum, yağ firmaları da kesinlikle tavsiye etmiyor, yağın viskozitesini bozuyor, motora da yapışıyor meret, çıkar çıkarabilirsen

barkit

bende ondan dedım ıste kardesım,adam yok pıyasada >:( ,ayrıca bızım arabalara bora katkıya gerek yok! kım ne derse desın,fabrıka verılerınde yagı,yakıtını koy tamamdır :tamamdir
parmak bassam olmaz mı!