Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 299

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

cengizhan_mk3

[img[IMG]http://imageshack.us/a/img847/7726/s7303896.jpg[/img]
/img]  recep abimizin arabası boyattılar komple renkte aşırı derecede tahribat vardı vernik kaynaklı.. ozaman 16500 diyolardı  >:D >:D >:D >:D >:D

cengizhan_mk3

htmetin

Boya fena durmuyor da yapılan masrafları üstüne koyması biraz abartı olmuşş.. :melek:
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Mk1GTI

Alıntı yapılan: Sinancetintas - 01 Ekim 2012, 22:28:55
Devenin nalı bu ne yaaa?? :S :S Yuuuuhh..

5 liralık araca 2 liralık kaporta boya yapınca fiyat tavan yapıyor yüksek yerlerde. sanırım oksijen farklı :D :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

TEYOLOGY

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 02 Ekim 2012, 17:02:19
5 liralık araca 2 liralık kaporta boya yapınca fiyat tavan yapıyor yüksek yerlerde. sanırım oksijen farklı :D :D

;D ;D beyine az oksijen gidiyor diyorsun yani.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

furkanyldrm

Yok be abi ne 16sı, biz bir ara aldık 6 ay kullandık üstelik 1997 GLİ idi, donanım farkı var 13küsüre sattık,tertemiz arabaydı. Sorunsuz seri araba eyvallah ama konfor yok ses yalıtım kötü vs.

GTİ MEHMET