Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 195

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DenQ

o.bilge

Alıntı yapılan: DenQ - 20 Ocak 2012, 22:14:48
Antalya'da retroworks yapıyo abi. kasayı yurtdışından getirip, vosvos şasesine oturtturuyolar. bayaa ünlü bi şirket resterasyon konusunda.
bi tane adam vardı bunun gibi böyle arabaları birebir yapıyodu. devletten destek bekliyorum diyodu

ASFALT FARESİ

YİĞİTSEN USLANDIR BENİ :D

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Mk1GTI

Aradık bi o mk4 ü.. Araç ağır kaza dan toplama o yüzden serviste sabukası sağlam :D :D 
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

o.bilge

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 21 Ocak 2012, 21:04:59
Aradık bi o mk4 ü.. Araç ağır kaza dan toplama o yüzden serviste sabukası sağlam :D :D 
98 model araç tabiki küçük hasarları olmuştur.ağır masrafı yada hasarı yoktur. demiş bide :D

Mk1GTI

Araç galeriden satılık.. Telefonda itiraf ediyor :D :D Başta arkadan kazalı dedi sonradan 4-5 değişene çıktı.. Köylü işi anlıyacanız.. Araç sağ ön ve sağ arkadan gergili. 80 küsür model araba değilki kazasını bilerek satın alasınız.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

TEYOLOGY

Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

ALPER.

STAK67

Alıntı yapılan: boralp - 22 Ocak 2012, 02:41:46
bunu görenler telefonda arayıp 12ye şurada vardı almadım derler şimdi :D söyleyelim de ilanı kaldırsın yav :D

haha :D şikayet edelimmi :D