Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 184

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

suskun

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 22 Aralık 2011, 10:06:35
Suzuka mış hamit :D :D

abi bu mk1 gtı a denk gelmedi herhalde ben bi çağdaştan ödünç alıyımda maveric'i defterini dürüyüm şunun  ;D
H.G WORKS

SeyitE

Alıntı yapılan: suskun81 - 22 Aralık 2011, 11:34:30
  abi bu mk1 gtı a denk gelmedi herhalde ben bi çağdaştan ödünç alıyımda maveric'i defterini dürüyüm şunun  ;D

:D araba ii gidiyor hamit abi elemanın dediği kadar var dikkat et :D
http://www.youtube.com/watch?v=4uCvPTbvg-A&feature=related

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

SeyitE

e30 denilince herkesin aklında hız gelir alırsın gider bi yerini patlatana kadar basarsın yanlarsın dönersin yok efendim motor yaptırdım yok efendim kapak çatladı. Arabaya dikkatli davrandıktan sonra değil mercedes tofaşına bile bişey olmaz.

Mk1GTI

Araba kullanmasını bileceksin.. Öyle sadece gaz pedalına basmakla araç kullanılmıyor..  :bekleriz:  Şöför vardır conta yanık araç götür uzun yola, şöför vardır sağlam conta yaktırır araca, demiya..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

PoloGTI

Vw Polo 6N

Mk1GTI

suskun

abdullahın arabası bu evet bizim forudan  :tamamdir
H.G WORKS

MeTHea35

STAK67