Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 182

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cavanozz

yeni yine yeniden..!! 8)

rsb

bence 15000 tl yazcagına 15000 € yazmış olabilir ... ben her ihtimale karşı ilanı şikayet ettim hatalıu fiyat bölümünden ..

gültekin77

Alıntı yapılan: rsb - 20 Aralık 2011, 15:23:45
bence 15000 tl yazcagına 15000 € yazmış olabilir ... ben her ihtimale karşı ilanı şikayet ettim hatalıu fiyat bölümünden ..

+1000
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

cavanozz

evet denemekte fayda var...   hatalı diye bende gönderdim ::)
yeni yine yeniden..!! 8)

panik

ben görmüştüm arabayı, sahibiyle biraz konuşmuştuk, 12 filan diyordu o zaman bbsler yoktu. bir senedir filan satılık, ama gidişi duruşu filan hiç fena değildi, bakımlı görünüyordu.

Mk1GTI

Nedir hocam bunu alanların sıkıntısı alan satıyo alan satıyo.  :o :o
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

suskun

en son antalyadaydı CEDRİC şimdi istanbulda  ???
H.G WORKS

panik

ben asıl motoru merak ediyorum, hiç motor fotoğrafı koymuyorlar. içinde bir değişiklik yok, boya benek benek olmuş, bir acayip. satan da bence şanzumana alışamadığından satıyordur, eğer değiştirmediyse ya da bir işlem yapıp debriyajı yumuşatmadıysa.