Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 179

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TEYOLOGY

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 08 Aralık 2011, 16:46:56
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-1977-t-stop-62-300-km-de-66089340/detay/?source=promotion_chva

:-[ buram buram çocukluğum kokuyor. nefret ederdim çocukken bu araçlardan. her yer bunlarla ve 124 lerle doluydu. bir de r12 tabi. şimdi sokakta gördüm mü gülümseyerek bakıyorum. sevgiyle.

gören deli zannedecek.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Mk1GTI

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 09 Aralık 2011, 00:29:02
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-3-turbo-gti-56257521/detay/

Çobanlar bakmasın demiş bakmayalım arkadaşlar.  Akıllı adam arabası bu 30bin e mk5 varken mk3 alan akıllı adamlar bakacak :D :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

ReDDeviL

ADK

gültekin77

Karakter alışverişte ortaya çıkar.

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 09 Aralık 2011, 00:40:51
Çobanlar bakmasın demiş bakmayalım arkadaşlar.  Akıllı adam arabası bu 30bin e mk5 varken mk3 alan akıllı adamlar bakacak :D :D
kendi çoban da ondan kardeşim akranlarını arıyo  :D :D :D :D :D 35000 e üst kapağını 24 ayar altın kaplatsan yine etmez bitmiş halini görecekmişiz dur bakalım  >:D >:D

90khan

o araba baya bir toplanmış gibi duruyor bagaj kapağındaki boşluğu falan bakılırsa

ReDDeviL

Alıntı yapılan: 90khan - 11 Aralık 2011, 21:50:07
o araba baya bir toplanmış gibi duruyor bagaj kapağındaki boşluğu falan bakılırsa
Aynen arkadan çok belli oluyor toplandığı
ADK