Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 101

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ÜRENCİK

VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

MeTHea35

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: rsb - 12 Mayıs 2011, 00:56:57
senin kız duymasın gökhan söylemedi deme  yarın öbür gün yolda kalmayasın sonra :D
doğru diyosun kıskançtır benim en güzeli benim kız :D yalnız tentenin beyaz olması çok iyi olmuş RS leri söylemiyorum bile :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Mk1GTI

Alıntı yapılan: boralp - 11 Mayıs 2011, 21:19:47
1.6 sportu da bildiğine göre az biraz bu kasayı tanıyor gibi gelmişti bana abi, 8v gti olduğunu nasıl anladın?

İlanında motor fotosu var aracın 1600cc lerde önden yukarı doğru emme manifoldu yok bu resimdede gösterdiğim gibi 2000cc 8v motor.. 1600 ve 1800cc lerin emmesi böyle değil..

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

ALPER.

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 12 Mayıs 2011, 10:51:51
İlanında motor fotosu var aracın 1600cc lerde önden yukarı doğru emme manifoldu yok bu resimdede gösterdiğim gibi 2000cc 8v motor.. 1600 ve 1800cc lerin emmesi böyle değil..

vay be abi, helal gerçekten  :o

yanlız araç 4 bijon, 8v gti lar da mı 4 bijon, bilgin var mı abi?

Mk1GTI

Alıntı yapılan: boralp - 12 Mayıs 2011, 11:38:29
vay be abi, helal gerçekten  :o

yanlız araç 4 bijon, 8v gti lar da mı 4 bijon, bilgin var mı abi?

2000cc 8V ler 115HP bu yüzden 4 bijon zayıf gelmez.

omertek

Erşan abi bu motor 1.6 AFT değilmi ?AFT motorlarda manifold aynen bu şekil.
1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD

Mk1GTI

Alala Simos sistemde bu tip manifold yok diye biliyordum..  Yeni bişeydaha öğrendik iyimi :D