Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 99

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

panik

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 09 Mayıs 2011, 22:11:18
Zaten herşey senlik  :t Sana kalsa 600HP'lik W12 Golf GTI'da benlik dersin bide utanmadan  :D
;D ;D ;D :D :D >:D >:D
güldürdünüz akşam akşam, allah da sizi güldürsün...

MeTHea35

Alıntı yapılan: panik - 09 Mayıs 2011, 22:06:28
komple sharan zaten bu araçlar, bi de alhambra var seat, o da vw
Ortak üretim Sharan galaxy bir öndeki logoları değişik  :)

MeTHea35

Golf mk2 syncro 4 çeker Araziye girmek isterdim böyle bişi ile  :D

TEYOLOGY

Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

pin-pon

http://www.hizliupload.com/img/86356097984794989483.jpg                                                 t3 syncro.

golfüçyüs

Alıntı yapılan: TEYOLOGY - 10 Mayıs 2011, 00:56:28
Volkswagen Golf R32 2003 Model 42.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk

tam benlik.  :sevgi:

bu araba bayadır duruyo bi türlü satılamadı forumdan biri alsın artıkta forumumuzda bide r32miz olsun buluşmada bineriz kardeş kardeş  >:D

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: golfüçyüs - 10 Mayıs 2011, 18:45:30
bu araba bayadır duruyo bi türlü satılamadı forumdan biri alsın artıkta forumumuzda bide r32miz olsun buluşmada bineriz kardeş kardeş  >:D
Bu benzin pahalılığında böyle bir canavarı kimsenin alıcağını alsada taaa BBB'ye geleceğini gelsede bize verip benzini bitirteceğini zannetmiyorum  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

golfüçyüs

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 10 Mayıs 2011, 18:51:58
Bu benzin pahalılığında böyle bir canavarı kimsenin alıcağını alsada taaa BBB'ye geleceğini gelsede bize verip benzini bitirteceğini zannetmiyorum  :D

tüp takarız :D

ÜRENCİK

Alıntı yapılan: golfüçyüs - 10 Mayıs 2011, 18:45:30
Forumdan biri alırsa sanmıyorum buluşmalarda görelim.Forumdan birinin arabasıyla gelir.Baksanıza adam 8 senede ancak 47000 yapabilmiş.Bu pahalılıkta çok bile yapmış.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

TEYOLOGY

Alıntı yapılan: golfüçyüs - 10 Mayıs 2011, 18:56:34
tüp takarız :D

dalmadan önce tüp takmak şart. tüpsüz fazla derine dalınmaz tabi.

ama bu araca tüp taktırmayı düşünüyorsak... bence...  :bekleriz: :bekleriz:  :D
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

golfüçyüs

Alıntı yapılan: ÜRENCİK - 10 Mayıs 2011, 19:38:09
Forumdan biri alırsa sanmıyorum buluşmalarda görelim.Forumdan birinin arabasıyla gelir.Baksanıza adam 8 senede ancak 47000 yapabilmiş.Bu pahalılıkta çok bile yapmış.

abi bu araba 2 sene önce falan samsuna gitti. ondan öncesinde istanbuldaydı hatta en başında doğuş otonun fuar aracıymış. istanbuldaykende 35000 civarındaydı km :D :D yılbaşında büyük ikramiye çıksa alıcaktım ama olmadı önümüzdeki yılbaşında çıkınca alıcam herkesede birer tur vericem söz :D :D

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: golfüçyüs - 10 Mayıs 2011, 20:50:23
abi bu araba 2 sene önce falan samsuna gitti. ondan öncesinde istanbuldaydı hatta en başında doğuş otonun fuar aracıymış. istanbuldaykende 35000 civarındaydı km :D :D yılbaşında büyük ikramiye çıksa alıcaktım ama olmadı önümüzdeki yılbaşında çıkınca alıcam herkesede birer tur vericem söz :D :D
Tabikide önce ben binecem  >:D bana söz vermiştin hatırladın mı Gökhan kardeşim Mavi Golf R32'm olursa ilk sen turlıycan demiştin  >:D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???