Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 98

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

atego

Artık adım başı görmeye başladım bu jantları. Alacak olsaydım bile almazdım bu yaz herkes Bbs lerle dolaşacak, ne yapsak kuş serisi jantları mı takalım bizde :)

STAK67

Alıntı yapılan: alpers3 - 09 Mayıs 2011, 00:25:39
yan aynalarımı kapatıp gezıolar :-\ ben hıc gormedım ankarayı apachılerden arındılarda bızımmı haberımız yok :D :D :D :D

bende aynalarımı kapatıp gezicem  8)

rsb

Alıntı yapılan: atego - 09 Mayıs 2011, 01:14:48
Artık adım başı görmeye başladım bu jantları. Alacak olsaydım bile almazdım bu yaz herkes Bbs lerle dolaşacak, ne yapsak kuş serisi jantları mı takalım bizde :)

hemen cms 40 siparişi verelim :D :D

GolfMk1Cabrio

En güzeli yine orjinal BBS RS almak fiyatı pahalı ama kaliteli olduğu kendini belli ediyo replika gibi durmuyo en azından  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

TEYOLOGY

Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

TEYOLOGY

Satılık İzmir Aliağa Hasbiefendi Mah. 7748 m2 400.000 TL

anlamadığım üstüne basa basa cezaevi yanında diyor. 10.000 kapasiteli diyor. bunun arsanın değerine olumlu katkısı var mı? ya da cezaevinin büyüklüğünün ağaçlara faydası var mı? (gübre demesin kimse)  ;D

KENDİ UÇAĞINI KENDİN YAP....AVRUPA VE YERLİ KİTLER - Türkiye' nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da

kendi uçağını kendin yap.    :saskin:
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

nizam

satılırsa o çam ağaçlarına acırım ben
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

GolfMk1Cabrio

panik

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: lostys - 09 Mayıs 2011, 21:33:05
tam benlik yaa :S
Zaten herşey senlik  :t Sana kalsa 600HP'lik W12 Golf GTI'da benlik dersin bide utanmadan  :D