Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 86

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ÜRENCİK

VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

ÜRENCİK

Allah nasip ederse ilerde birtanede ben toplamak istiyorum.Şu katliamlara baksanıza.

Han

Çok katliamcı var gördükçe üzülüyorum orjinale sadık kalarak giden aksesuarları kullansalar ölürlermiymiş acaba?
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

brkdmr38

Yeterli ve de arayınca elinin altında bulunan parça olsa herkez orjinale sadık kalır ama ne parça var nede bişi Türkiye de En büyük örnek sensin Erci abi seni ve forumumuzda orjinale sadık kalıp emek harcayan abilerimin bakınca birdaha bakılacak araç toplayanları kutluyorum..

Antiparantez  Araçları bu şekilde toplayanları savunmuyorum kınıyorum ama sıkıntı parçada
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

Han

Parça sıkıntı etmesinler ya kolaya kaçmasınlar benim sıkıntım bu
ustalar bulamazsın uyduralım diyince heee ole yapalım demesinler istiyoruz
tabiki her istediğimiz olmayacak ama bir iki tane arkadaşa vw ruhunu aşılayıp kurtarsak kafidir :D

bu arada parça sıkıntısı yok mk1 lerde aslında
ne ararsak buluyoruz bulamadığımız bir şey yok maaşallah sıfır yoksa çıkma kesin var :tamamdir :sevgi: :tavkiss:

Das Original  :tavkiss:

brkdmr38

Arada bende özeniyorum ama sadece izlemekle zevk alıyorum seni ve mk1 projectleri izlemedeyim...Kolaylık diliyorum abicim..
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

Han

Teşekkürler izlemesi banada zevk veriyor bende project leri yakından takip ediyorum devamlı sende heveslisin mk1 lere bol bol izle projeleri sıra sana gelincede gerekli ve yeterli bilgiye sahip olursan daha kolay olur işin.
Allah tüm mk1 cilere sabır nakit ve akıl sağlığı versin diliyorum :D

ÜRENCİK

Onlarınki parça bulamamakan değil abi ya tamamen zevksizlik... >:(

ReDDeviL

ADK

ahmancar

Alıntı yapılan: STAK67 - 10 Nisan 2011, 22:48:53
bu araba kaçıncı kez satılığa çıktı ya böyle

bunu denizli'de benim arkadaşım toplatmıştı bende o zamanlar mk1 hastalığı yoktu ama ben gene de yapmayın falan demiştim sonra benim mk1i görünce bunu toplıyalım dedi ama orjinal olarak toplayalım dediler o zaman yüz ifadelerinden anladım ki onlarda sonradan pişman olmuş
sonra 1 kaç sefer daha el değiştirdi o zaman benim arkadaşlarımın elden çıkarma sebebi vize problemiydi orjinal olmadığında vizede sıkıntı oluyormuş...
ercihan'ın dediği gibi DAS ORİGİNAL ;)
Mancarlar Torna

Han

Alıntı yapılan: ahmancar - 11 Nisan 2011, 00:16:40
bunu denizli'de benim arkadaşım toplatmıştı bende o zamanlar mk1 hastalığı yoktu ama ben gene de yapmayın falan demiştim sonra benim mk1i görünce bunu toplıyalım dedi ama orjinal olarak toplayalım dediler o zaman yüz ifadelerinden anladım ki onlarda sonradan pişman olmuş
sonra 1 kaç sefer daha el değiştirdi o zaman benim arkadaşlarımın elden çıkarma sebebi vize problemiydi orjinal olmadığında vizede sıkıntı oluyormuş...
ercihan'ın dediği gibi DAS ORİGİNAL ;)
+1453 Das Original ya gibisi yok Ahmet'im ;)