Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 82

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: barkit - 31 Mart 2011, 23:20:59
gokhan ,senın bu kjet sevdan bıtmedımı :)
Abi biter mi K-Jet bu başka şeye benzemez bi ara ciddi ciddi weber düşündüm gözüm yemedi K-Jet istiyorum  >:D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfMk1Cabrio

Sen nerelerdesin abi bu arada yoksun ne zamandır  ::)

barkit

ıs guc be abım,ama artık oturdu ısler yoluna kısmetse gene buralardayım,olmadıgım sure zarfında arabaya bı kac sey yaptım,kısmetse bu hafta sonu ceker fotoları paylasırım sızınle.
parmak bassam olmaz mı!

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: barkit - 31 Mart 2011, 23:30:04
ıs guc be abım,ama artık oturdu ısler yoluna kısmetse gene buralardayım,olmadıgım sure zarfında arabaya bı kac sey yaptım,kısmetse bu hafta sonu ceker fotoları paylasırım sızınle.
Bekliyoruz güzel fotolarını havalar nasıl orda  :)

GolfMk1Cabrio

barkit

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 31 Mart 2011, 23:27:54
Abi biter mi K-Jet bu başka şeye benzemez bi ara ciddi ciddi weber düşündüm gözüm yemedi K-Jet istiyorum  >:D
k-jet harbıden guzel bı sıstem az cok ogrendım,cok yakıo dıodum ama son zamlardan sonra dıger sahın dogan vb. arabaların km basına yaktıkları benzın mıktarının meblagını ogrenınce cok olmadıgını hatta verdıgı zevkınde yanına kar kaldıgını ogrendım,satıp 0 bı arac almayı dusunuom ama sırf gelen gıdenı aratacagı ıcın :) (0 bıle olsa :)) vazgecmıs gıbıyım su aralar şirokkoyu :p havalar ızmır havası ıste abım :) kızıyla havasına bellı olmuyo :p
parmak bassam olmaz mı!

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: barkit - 31 Mart 2011, 23:32:53
k-jet harbıden guzel bı sıstem az cok ogrendım,cok yakıo dıodum ama son zamlardan sonra dıger sahın dogan vb. arabaların km basına yaktıkları benzın mıktarının meblagını ogrenınce cok olmadıgını hatta verdıgı zevkınde yanına kar kaldıgını ogrendım,satıp 0 bı arac almayı dusunuom ama sırf gelen gıdenı aratacagı ıcın :) (0 bıle olsa :)) vazgecmıs gıbıyım su aralar şirokkoyu :p havalar ızmır havası ıste abım :) kızıyla havasına bellı olmuyo :p
Scirocco güzeldir ama MK1-MK3 olursa  >:D İzmir güzel şehir ya abim orda okudu kısmetse gelicez bi ara diploma davasına  :)

suskun

H.G WORKS

MeTHea35

Alıntı yapılan: suskun81 - 31 Mart 2011, 23:54:44
hey gidi apaçi
Abi çok değil daha 5 ay önce senindi ama sen onun üstüne 2 araç daha aldın :D ne diyelim çoook hızlısın  :D

suskun

H.G WORKS

barkit

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 31 Mart 2011, 23:53:43
Scirocco güzeldir ama MK1-MK3 olursa  >:D İzmir güzel şehir ya abim orda okudu kısmetse gelicez bi ara diploma davasına  :)
arabayı satmadan  gelde arabayı gorursun :)
parmak bassam olmaz mı!

ReDDeviL

Bende izmire bir kere geldim maca gelmistik takimlaacimoz vardi gezdik biraz cok begenmistim :tamamdir
ADK

GolfMk1Cabrio