Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 34

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: boralp - 24 Kasım 2010, 23:14:39
hazır olun en bombası geliyor:

BMW / 3 Serisi / 3.20i / Sadece ak ///M tech sahibinden.com'da

yahu sanki herif araba değil de başka bişey satıyo gibi geldi bana onun reklamını mı yapmış acaba :P >Töbeee
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

Han

eskişehirde boyle nadir araçlar çok temiz bir şekilde bulunuyor zaten
ama komple boyanmış sanki bu araç
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

GolfMk1Cabrio

Manyak bunlar ya araba etiket olsun diye bi kaç arkadaşına teklif ediyolar pozlara bak araba gözükmüyo bile  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ALPER.

ilginç değil ilgi çekici bir araç diye paylaşıyorum, yeminimi bozmamak için zor tutuyorum kendimi, günde 10 kere bakıyorum, gti dışında tek kapı mk4 golf görmemiştim, maşallah diyeyim:

Volkswagen / Golf / 1.6 Sportline / 85000 km,de orjinal 2003 golf sahibinden.com'da

barkit

Alıntı yapılan: nizam - 25 Kasım 2010, 17:41:28
bu eleman deli :D
bulustuk baktık,ama ıcıne sınmedı yengenın ufak geldı scırocco,haklıda zaten.ılkerınde gozu kaldı arabada ersan abı  ;D alaydı varya bırakmazdı artık pesını senın  :D ustaya goturduk cok ellenmıs dıyınce ıcımıze sınmedı acıkcası,jettaya baktık oda curuktu hep ustu ortulmus curuklerın!
parmak bassam olmaz mı!

SeyitE

Alıntı yapılan: boralp - 26 Kasım 2010, 21:03:15
ilginç değil ilgi çekici bir araç diye paylaşıyorum, yeminimi bozmamak için zor tutuyorum kendimi, günde 10 kere bakıyorum, gti dışında tek kapı mk4 golf görmemiştim, maşallah diyeyim:

Volkswagen / Golf / 1.6 Sportline / 85000 km,de orjinal 2003 golf sahibinden.com'da

Volkswagen / Golf / 1.9 TDi Midline / TERTEMİZ GOLF 4 1,9 TDI sahibinden.com'da

dizelide var abi

barkit

ali ağaoğlu! bir gün herkezin elektrikli otomobili olucakmı diyordum!? aldım olucak  :D ;D :D ;D
parmak bassam olmaz mı!