Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 37

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ThE_Unforgiven

g60 lığı kalmamışki ediyorda üzerindeki motor benzinli orjinal motoruysa ediyor...
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

baki çelik

madem bu kadar kıymetli ve kıymetini biliyor 20.000 TL isteyeceğine önce koltukdaki yırtıkları yamasın tövbe tövbeee  :bekleriz: >:(
bi de motoru översin madem niye fotosunu çekmezsin muhtemelen içinde hamsterlar değirmen çevirerek harket ediyodur arabayı

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

nizam

bununla ilgili yorumu faceden yazdım :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

suskun

sitede olması lazım cenk koparan   :-\
H.G WORKS

baki çelik

rengini çok sevdim ama bu parayı ben vereceksem diğerine veririm sanırım  :-\

suskun

Alıntı yapılan: baki çelik - 13 Aralık 2010, 00:20:25
rengini çok sevdim ama bu parayı ben vereceksem diğerine veririm sanırım  :-\
siyah gırtlak dolu
turuncu orjinal
H.G WORKS

d3n1s

Alıntı yapılan: baki çelik - 12 Aralık 2010, 23:59:15
Volkswagen / Golf / 2.0 GTi / hatasız kusursuz avrupanın en iyilerınden golf gti mk1 sahibinden.com'da

fiyatda uçmuş bence ama araç hakkaten sağlam görünüyo MK I'cilere duyurulur  :D

bence bu kadar sağlam ve yüklü bir makinaya az bile bu para, 328 derece egzantrik var arabada daha ne olsun :D

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..