Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 28

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

STV gerçekten çok mükemmel bir araçtı ama artık benim gözümde bayağı bi düştü keşke bu halini görmez olaydım  :-[
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

brkdmr38

'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

barkit

parmak bassam olmaz mı!

lostys

ülen sahibinden de hoşuma giden bookmarklarıma eklediğim ilanların hepsi lapır lapır dökülmüş yaa.. noluyo bu arabalara arkadaş aylardır ilandaydı, düğüne kaldı 1 hafta, hepsi gitti ...

barkit

uzulme ılker kısmet bu işler,daha iyilerini bakarız  sana  :tamamdir
parmak bassam olmaz mı!

baki çelik

tam cenaze arabası  ;D jantlarda yahudi yıldızına benziyo adı aklıma gelmedi şimdi  ::)

SNCKTR

Alıntı Yaptam cenaze arabası  ;D  jantlarda yahudi yıldızına benziyo adı aklıma gelmedi şimdi  ::)
Menora  mı abi  :D

GolfMk1Cabrio

İnsanlar nasıl binebiliyor böyle araçlara şaşıyorum ha benim MK1'im kirli olunca bile ben huysuzlaşıyorum  ^-^

baki çelik

Alıntı yapılan: SNCKTR - 15 Kasım 2010, 22:23:57
Menora  mı abi  :D

yok yahu menora 7 başlı şamdan demek ''davut yıldızı'' olacaktı  ;D gerçi niye Davut Yıldızı derler O'nu da bilmiyom bu yıldız aslında Hz.Süleyman'ın mührü  ama herifler 68'de kurulduklarında bayrağına bunu koydular ??? neyse derin konular hiç de haz etmem acayip kıllanırım bu heriflerden zaten boşver girmeyelim ...

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ercijuana - 16 Kasım 2010, 01:34:01
BMW / 3 Serisi / 3.23i / 1981 BMW 3.23 BAUR yapimi Top Cabriolet (TC) E21 Cabrio sahibinden.com'da
Baurlar hiç houma gitmiyo hani Şahinleri falan Cabrio'ya çevirirler ya direkleri iptal etmezler aynı öyle sahteci duruyo E30'da yakışmıyo ama E21'de dahada berbat durmuş :saskin:

suskun

aynı fikirdeyim gökhan seninle yandan olan fotoya baksana anadol gibi
H.G WORKS