Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 11

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

d3n1s

relaxizmir

Ferrari / 458 / Italia / ORJİNAL 0`KM 458 İTALİA sahibinden.com'da

polomu satıp üzerinede 850.000 kredi çekip şöyle bişeyler alayım diyorum ne dersiniz  ;D ;D ;D ;D
BEN EZELDEN BERİDİR HÜR YAŞADIM,HÜR YAŞARIM.HANGİ ÇILGIN BANA ZİNCİR VURACAKMIŞ ŞAŞARIM !!!

brkdmr38

'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

onurc

abı bundan alma bunların motorda yanıcı bı madde varmıs. 458 sahıplerının cogunun arbası yanmıs bu yuzden :)  sana 355 spıder gıder. sarı olsun :D
ok men 8) let s go   :halazn:

ThE_Unforgiven

CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

Han

Aççıklaması çok hoşuma gitti :D
fazla ilgiden sıkılmış ve tofaşlarla kıyası :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 26 Eylül 2010, 03:17:40
erci araç etichet ama :P
Harbidende öyle ama ya benim çok hoşuma gitti helal yürübe kim tutar seni Tofaşçılar kimmiş  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

onurc

ok men 8) let s go   :halazn:

relaxizmir

Alıntı yapılan: onurc - 25 Eylül 2010, 16:45:13
abı bundan alma bunların motorda yanıcı bı madde varmıs. 458 sahıplerının cogunun arbası yanmıs bu yuzden :)  sana 355 spıder gıder. sarı olsun :D

Hmm almayayım o zaman ya.Amaaaanboşver zaten ferrari 458'de neymiş polo varken  :t
BEN EZELDEN BERİDİR HÜR YAŞADIM,HÜR YAŞARIM.HANGİ ÇILGIN BANA ZİNCİR VURACAKMIŞ ŞAŞARIM !!!

relaxizmir

Alıntı yapılan: ercijuana - 26 Eylül 2010, 04:56:31
Aççıklaması çok hoşuma gitti :D
fazla ilgiden sıkılmış ve tofaşlarla kıyası :D

O zaman şu mantıkta bakabiliriz olaya.Demekki kızlar A3, TT, X5-X6,Scirocco ya değil golfe geliyorlar.Yani demekki yalnız kalpli arkadaşlar bir tane golf alsa kızları nereye koyacaklarını bilemez hale gelecekler.Vay beee.Golf kullanan arkadaşlara sormak lazım hakkaten durum böylemi acep  ;D ;D ;D