Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 8

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mjserhat

özel
Alıntı yapılan: onurc - 17 Eylül 2010, 01:38:55
Volkswagen / Polo / 1.4 Sportline / POLO POLO POLO !!! TÜRKİYE ` DE TEK !BİR EŞİ DAHA YOKTUR sahibinden.com'da
bıktım artık . fıltreden 10  hp . egzozdan 10 hp. vıtes topuzunden 3 hp. jantlardan 2  hp. logosuz panjurdan 1 hp :D saka gıbıler artık. meger ne kadar kolaymıs aracı guclendırmek gordunuz mu :) bız bosuna ugrasıyoruz vallahı :)
" 17 " celıkten uretılmıs ozel jantlar :D cok guldum cok :D bızımkıler plastık jant sanırım :D"
yazık vallahı cok yazık...

kardeşim adam en azından gidip suayip ustada yaptırmış, özel servise bile gitmemiş hiç  :) bide dikkat ettim full + full araçda abs yok...hani esp var ebd var abs yok; çok ilginç :D
Asfalt Ağladı beeee:)

brkdmr38

ilginç ilanlar bölümümüzde bugün size modifiye nasıl yapılmış onu göstereceğim abilerim yorumları bekliyoruz Renault / 12 / TX / Bundan daha iyisi yokkkkk bakmadan geçme... sahibinden.com'da

ilanın açıklama bölümü:
muayenesi sigortası ve tüm bakımları full olan aracımın hiç bir eksiği yoktur... komple kaborta boya motor bakımları yapılmış hiçbir masraftan kaçınılmadan modifiye edilmiştir... aracımda 800 liralık ses sistemiyle birlikte full ışıklandırma mevcuttur... rengiyle ve gözalıcı duruşuyla dikkatleri üzerine çeken bir araçtır... fazla metetmeye de gerek yok fotografta herşey ortada... alıcısına şimdiden hayırlı olsun... pazarlık sünnettir az da olsa pazarlık payı vardır...
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

onurc

800 lıralık :D sankı 10 20 bın tl masraf etmıs gıbı :d
evet suayıp usta super bı usta namını duydum :D
ozellıklerını yazmayı unutmustur :d gercı o kasadan arkadasımda var abs yok ama :D bundada yok heralde :D
ok men 8) let s go   :halazn:

ALPER.

Alıntı yapılan: brkdmr38 - 17 Eylül 2010, 17:00:49
ilginç ilanlar bölümümüzde bugün size modifiye nasıl yapılmış onu göstereceğim abilerim yorumları bekliyoruz Renault / 12 / TX / Bundan daha iyisi yokkkkk bakmadan geçme... sahibinden.com'da

ilanın açıklama bölümü:
muayenesi sigortası ve tüm bakımları full olan aracımın hiç bir eksiği yoktur... komple kaborta boya motor bakımları yapılmış hiçbir masraftan kaçınılmadan modifiye edilmiştir... aracımda 800 liralık ses sistemiyle birlikte full ışıklandırma mevcuttur... rengiyle ve gözalıcı duruşuyla dikkatleri üzerine çeken bir araçtır... fazla metetmeye de gerek yok fotografta herşey ortada... alıcısına şimdiden hayırlı olsun... pazarlık sünnettir az da olsa pazarlık payı vardır...

bir gün fiberden adam yapacaklar diye korkuyorum

STAK67

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

onurc

ılanı bulamadım sımdı ..polo 1.4 16v DODGE motor yazmıs adam yıkıldım resmen :D  bu tıpler nasıl almıs bu arabayı acaba cok merak edıyorum sahsen . Ah Türkiye'm ah :)
ok men 8) let s go   :halazn:

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Mk1GTI

Anadol / A2 / SL / ANADOL TURKIYENIN GRURU sahibinden.com'da

Yazısı güzel :D

MOTOR BMC DİZEL---SANZUMAN FORD 5 İLERİ---KAPORTA HOSAF YURURU EH ISTE--MUAYENESİ VAR (NASIL VERDILERSE)SIGORTA VAR UZERINE 1000 TL VEREBILECEGIMIZ ARACLARLA TAKAS OLUR 10 000 TL LİK ARACLARLA TAKAS OLMAZ O KADAR PARAMIZ OLSA ANADOLA BİNMEZDİK ZATEN))))))) KOYDE DERE BAYIR HERYERE GIDIYO AYRICA A.S.D SİSTEMİ MEVCUT(BİLEN BİLİR) MALESEF PAZARLIK VE VADE YOK
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

SPoRTeXHauST

Bu tür ilan yayınlamak yeni trend :) Bu tarz 1 - 2 ilan dikkat çekince çoğaldılar.
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

brkdmr38

'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

brkdmr38