Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 6

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ThE_Unforgiven

VW ag parasını verip alsın bu arabayı :)
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

atego

Type 3 çok hoşuma gitti, bu tarz tüm marka arabaları toplamak küçüklük hayalim.

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

brkdmr38

'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

brkdmr38

'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

d3n1s

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 15 Eylül 2010, 19:35:57
O sol kule neden boyalı acaba ve 87 modelde neden mk3 ün motoru var.

valla bravo, bunları yakalamak gerçek bilgi ve dikkat ister, tebrik ediyor, saygıyla eğiliyorum :tamamdir

gültekin77

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 12 Eylül 2010, 11:59:18
Maşallah gerçekten çok güzel ben içine hasta oldum  :sevgi:

Çok güzel olmuş maşaallah,süper.
Gökhan'ım darısı başına :)
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

Mk1GTI

Alıntı yapılan: d3n1s - 15 Eylül 2010, 20:51:45
valla bravo, bunları yakalamak gerçek bilgi ve dikkat ister, tebrik ediyor, saygıyla eğiliyorum :tamamdir

Yok estafurullah okadarda değil yanılıyorda olabilirm :) :)

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

brkdmr38

Mk1GTI

Adamcağız ömrünü yemiş bu ilanı yazıcam derken. İnandırıcı olim derkende baya fazlaya kaçmış. :D