Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
5ani5 style MK''2 SON - Sayfa 2

5ani5 style MK''2 SON

Başlatan 5ani5 mk2, 19 Temmuz 2010, 23:24:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cahitarsal

Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..

5ani5 mk2

Exclusive Garage

sheker_

hayırlı olsun :tamamdir gerçekten çok iyi  hatta sanki 2 yalında bir araç gibi güle güle kullanın kaza bela vermesin..

5ani5 mk2

sag
Alıntı yapılan: sheker_ - 22 Temmuz 2010, 00:50:36
hayırlı olsun :tamamdir gerçekten çok iyi  hatta sanki 2 yalında bir araç gibi güle güle kullanın kaza bela vermesin..

sagol kardeşş maaşşşllllaah de:)
Exclusive Garage

5ani5 mk2

JANTLARI TAKTIM arkadaşlarr güncel resimler yarın geliyo:)
Exclusive Garage

5ani5 mk2

ilk doknuşlar:)
Exclusive Garage

panik

oy oy oy, yaylanmak ister bu artık, süründürecen off dadından yinmez, maşallah diyorum... :tamamdir

5ani5 mk2

bende öle düşünüyorumm coilover ile tamamlıcaz inş.:) max. seviyyede basılıcak:)
Exclusive Garage

MeTHea35

jantlar hoş olmuş incedende yere bastınmı görüntü bakımından baya bir yol  ilerlemiş olucak  hayırlısı olsun . . .  :tamamdir

GolfGti16VMk1

maşallah çok yakından gördüm kendini çok temiz orjinal ve masrafa deyecek bir araba .
Volkswagen Motorsport

GolfMk1Cabrio

Maşallah benim gözümde tek eksiği yere basmak,ön logosuz panjur,ön tampondaki plaka ve nikelajlar iptal,arka plakalık iptali gerisi zaten güzel  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

5ani5 mk2

ön arka GTİ tamponları takılıcak inş. arkayı aldım önü bekliyorum::) arka plaka iptalnde kararsızım çünkü sonradan çatlıyo vs düşünmekteyim.
Exclusive Garage