1300 GF motoun subapları ?

Başlatan lostys, 19 Temmuz 2010, 16:16:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lostys

1300 gf benzinli motorun subapları tek tırnak mıdır 3 tırnak mı ? bu konuda tecrubesi olan var mı ?

mk1gti09

inan bilmiyorum nasıl birşey bu..ben sadece bujide tek-3 tırnak biliyorum  :D  :D

barthez

golf 4 1,8 Highline

braveheart53

sübapın 3 tırnak olma gibi bir ihtimali var mıdır ya ilk kez duyuyorum bende ¿¿¿

lostys

Mk1GTI

Alıntı yapılan: barthez - 20 Temmuz 2010, 18:00:01
ilker yorulmuyormusun :(

Onda bu kafa varken hayatta yorulmaz.. Adam dinlemiyo cebine geçeni boşuna israf ediyor böle incik boncuk.. Arabaya buzamana kadar harcadığı okadar gereksiz para varki 2 kere komple elden geçerdi o araç..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

barthez

erşan hocam sahip çık arkadaşa yazık günah  :-\
golf 4 1,8 Highline

Mk1GTI

Alıntı yapılan: barthez - 21 Temmuz 2010, 08:15:26
erşan hocam sahip çık arkadaşa yazık günah  :-\

LAf dinlemiyoki bi kulağından giriyo öbüründen çıkıyo.. :D :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

taha_jetta80

yiv - tırnak ne farkeder.... yorgan gitti kavga bitti artık

MuYMuY

Alıntı yapılan: taha_jetta80 - 24 Temmuz 2010, 14:23:11
yiv - tırnak ne farkeder.... yorgan gitti kavga bitti artık

Olurmu yeni başladı :D yorgan bana geçti :P ama senle uğraşmayız derseniz bilemem :P

nizam

Alıntı yapılan: MuYMuY - 26 Temmuz 2010, 15:02:20
Olurmu yeni başladı :D yorgan bana geçti :P ama senle uğraşmayız derseniz bilemem :P

sende artık virüslüsün o yüzden karantina bölgen burası :D istikametler belli :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)