Golf 1 Fizel Sıfır Yağ Pompası Arıyorum

Başlatan arda_86xxx, 11 Temmuz 2010, 12:02:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arda_86xxx

iyi olur başlayalım hemen :D
Alıntı yapılan: Mk1GTI - 15 Temmuz 2010, 14:55:50
Ben size hemen bi Mezdeke parçası yollim böle kuru kuru kıvırtmak olmaz :D :D

Mk1GTI

Neoldu buldunmu arda pompayı kırık dayıdan :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

nizam

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 15 Temmuz 2010, 17:26:54

yapma bunu ersan abi yapma bunu
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Mk1GTI

Yaf napim artık ismi yapıştırdınız benim artık dilimin ucuna böyle gelir.. Malum biliyonuz forumda bi isim takıldımı yapışıyo kurtulamıyonuz banda doktor dediler kaldık böle PABUCUMUN DOKTORU :D :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

nizam

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 15 Temmuz 2010, 17:42:15
Yaf napim artık ismi yapıştırdınız benim artık dilimin ucuna böyle gelir.. Malum biliyonuz forumda bi isim takıldımı yapışıyo kurtulamıyonuz banda doktor dediler kaldık böle PABUCUMUN DOKTORU :D :D

aslında bu hafıza pisikoloji olayı var npl diye onda buna çapalama diyorlar belirli seyleri onunla benzestirerek aklında kalmasını sağlıyorsun ingilizcede kullanıyorlar ögrenmek isteyen için
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

arda_86xxx

bulamadm hala golf1 in :) bende başka pompayla karteli değiştiricem öle yapıcaz artık :D kırık dayı öle dedi :)
Alıntı yapılan: Mk1GTI - 15 Temmuz 2010, 17:26:54