mk 1

Başlatan jackal06, 10 Temmuz 2010, 03:13:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jackal06

selam arkadaşlar dün kaporasını verip cocukluğumdan almanyadan gelen dergilerden hasta olduğum mk 1 aldım ve bunu orjinal bi şekilde toplamak istiyorum benim sıkıntılarım önde nikelanj tampon var arka plastik arka nikelanj tampon farlar orjinalı bide panjur ve ince lip yani karlık fiyatı ne tutar nerde bulurum yardım edrseniz çok makbule geçer inanın bana çok etiket bişe yapacam almanyadan ats clasiic jant arattırrıyorum akrabalara hurdalıklarda 175 50 13 lastikte tabii aranıza ankaradan katılıyorum aracı alır almaz kaporta boyay sokacam rengi beyaz ama ben cream bej yapacam saygılar

htmetin

doğru adrestesin.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

jackal06

sağolun arkadaşlar ama paracalaraı nerden temin edebilirim

freegane

parça sahipleri henüz siteye girmemiş galiba,elinde parça olan arkadaşlar sana dönecektir. İstersen istediğin parçaları aranıyor bölümüne konu açıp oraya yazabilirsin

jackal06

Mk1GTI

H.g. İyi forumlar.. ATS classic jant bulman çok zor.. Forumdada kimsede yok olsaydı zaten bizim erci 2-3 yıldır arıyor hemen atlardı..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

taha_jetta80

14 isteyen varsa eğer var ama..bi sorarım satarmı satmazmı

panik

13x8 ats classic var, 2000 tl jant lastik... :saygılar

jackal06

teşekkür ederim arkadaşlar sizin gibi dostlar olduktan sonra hiç tasam yok camları buldum fitilleri bulamadım ön panjur ve farlar her ikiside orjinali fiyat hakkında bilgi lazım

SCORPIONMAN2005

hoşgeldin aramıza doğru adrestesin.Mk1 virüsünü bir kişi daha kapmış :) elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.ama önce bir kendini tanıtsan,aracın resimlerini paylaşsan proje esnasındada takıldığın konularda hem daha kolay yardım alırsın hemde daha güzel yönlendirebiliriz seni  :)

jackal06

haklısın kardeş ben ankaradan katılıyorum aranıza aracın resimlerini 3 5 güne koyacam adım hakan 05392731977