Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
California Scents vwtr.net'de

California Scents vwtr.net'de

Başlatan freegane, 07 Temmuz 2010, 12:55:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

freegane

Dünyanın en çok satan ve en çok beğenilen kokusu elimize geçmiştir  >:D Bilmeyenler için söylüyorum 60 günden fazla etkilidir ve gerçekten mükemmel bir kokuya sahiptir. Kullandığınız zaman inanamayacaksınız. Piyasa fiyatı 15 lira ama vwtr'ye özel satış fiyatım
1 Adet: 15 lira
2 Adet: 25 lira
3 Adet alana: 38
4 Adet alana şehir dışı kargo benden 50 lira,elden alana 45 lira. Fiyatlar son ve kesin fiyatlardır arkadaşlar daha fazla pazarlık yapmayınız lütfen :)
İletişim için benim numaram 0506 990 29 06 :)

Çeşitler ve adetleri:

Golden State Delight (bumble gum):1
Santa Barbara:7
New Car:7
Mojove Mango:7
Vanilya:4
Laguna Breeze:3
Pina Colada (kola):3
Citrus Splash:6
Fresh Linen:2
Cinnamon Coast:3
Elma:2
Portakal:2

[IMG]http://img80.imageshack.us/img80/7055/califscentsdisplaybox2.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us

cluew

mrb hocam.bu kokulardan almak ıstıyorum.msn den konusuruz..

freegane

Alıntı yapılan: cluew - 09 Temmuz 2010, 12:18:05
mrb hocam.bu kokulardan almak ıstıyorum.msn den konusuruz..

iletişim bilgileri: Telefon 0506 990 29 06 Msn: [email protected]

SPoRTeXHauST

Air Wick Mango dan güzel mi ? :)  Sorumda samimiyim, eğer güzel diyosan sal 2 tane gelsin.
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

freegane

Alıntı yapılan: SPoRTeXHauST - 09 Temmuz 2010, 16:35:30
Air Wick Mango dan güzel mi ? :)  Sorumda samimiyim, eğer güzel diyosan sal 2 tane gelsin.

sen diyince merak edip alıcı gözüyle baktım kokusuna gerçekten güzel  :D

freegane

iletişim numarası yanlış girilmiş düzelttim 0506 990 29 06

10-UR

ganı snden aracı aldıgımda vardı... suer kokuydu herkes hastaydı coktuler kokuya:D  bı gun buşlusalım bana ayır hbrlesrız
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza.

lostys

ganicim bu kokuyu neremize sürcez :D de arabamız mis gibi koksun :))

edit : dalga geçtiğimi düşünmeni istemem, hakikaten bilmediğimden sordum, neyin içine koycaz bunu ?

freegane

Alıntı yapılan: 10-UR - 09 Temmuz 2010, 20:44:28
ganı snden aracı aldıgımda vardı... suer kokuydu herkes hastaydı coktuler kokuya:D  bı gun buşlusalım bana ayır hbrlesrız

ok Onur'cum haberleşelim  :tamamdir bu arada headers işini naptın? Geçen Yücel abiyi gördüm gelmedi dedi :o
Alıntı yapılan: lostys - 09 Temmuz 2010, 22:12:20
ganicim bu kokuyu neremize sürcez :D de arabamız mis gibi koksun :))

edit : dalga geçtiğimi düşünmeni istemem, hakikaten bilmediğimden sordum, neyin içine koycaz bunu ?

İlker valla acaipte pratik bişey,konserve kutusu gibi kutusu var,konserve açar gibi açıyorsun göze görünen görünmeyen herhangi bir yere koyuyorsun. akmaz sarkmaz deli bişey  :D

SPoRTeXHauST

Geldiler teşekkürler :) Kenarından pırtlattım arada çekiyorum, güzel kokuyo hakkaten.

nizam

Alıntı yapılan: SPoRTeXHauST - 12 Temmuz 2010, 10:31:47
Geldiler teşekkürler :) Kenarından pırtlattım arada çekiyorum, güzel kokuyo hakkaten.

çekiyormusun ? hayırdır :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

freegane

Alıntı yapılan: SPoRTeXHauST - 12 Temmuz 2010, 10:31:47

arabanda buğulansın  :D nasıl Erdem kokusunu beğendin mi?

SPoRTeXHauST

Daha tamamını açmaya kıyamadım, üzerinde 60 gün falan yazıyo ama 1 günü boşyere uçurmayalım :) Kenarından açtım işte o kadar.

10-UR

Alıntı yapılan: freegane - 10 Temmuz 2010, 09:14:02
ok Onur'cum haberleşelim  :tamamdir bu arada headers işini naptın? Geçen Yücel abiyi gördüm gelmedi dedi :o

İlker valla acaipte pratik bişey,konserve kutusu gibi kutusu var,konserve açar gibi açıyorsun göze görünen görünmeyen herhangi bir yere koyuyorsun. akmaz sarkmaz deli bişey  :D

kardes bugun  taktırdım yarın hava fılıtresı alıcam kutu ıcı ondan sonra dyno ya sokucam,bakıcaz performans varmı:D
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza.