Golf 5 icin yardim istiyorum

Başlatan aydiya, 05 Haziran 2010, 22:19:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aydiya

arkadaslar golf 5 almayi dusunuyorum.yurtdisinda yasiyorum  alcagim araba uzun yol icin ideal  olmasi gerek.arabalar konusunda acemiyim.
golf 5 1.9L TDI 105ch
golf 5 tdi 1.9 90ch
veya iste bunun degisik modelleri var ama hangisi benim icin ideal bilemiyorum.veya
golf 5 2.0 olanlaradan mi almaliyim
bunlarin arasindaki farklar nelerdir yardimci olursaniz cok sevinirim :-[

aydiya

ya bu arada sitede hic golf 5 tdi kullanan yok mu herkes benzinli araca mi  biniyor:)

ALPER.

valla hocam yakıt tasarrufu açısından şehir içi küçük hacimli motorlar tercih edilirken, şehirlerarası yolda gerektiğnde bastınmı uzayacak diyosanız daha büyük hacimli motorlu bi araç tercih edebilirsiniz, uzun yolda çunku 1.9 motorlarda 90 beygirlikte 130lukta aynı yakıyor, ama 130 luk tartışmasız aracı daha iyi taşıyıp sürüş zevki veriyor, yurtdışında olduğunuzdan tahminimizden daha çok dizel motor seçeneğiniz olabilir belki, 1.9 tdi 105-130 ideal derim ben ;)

06onur

1.9Tdi 105 varsa hatta 130hp tavsiye ederim aynı kasayı taşıyacaklar. Güçlü olan sakn kullanılırsa en az yakar basınca zevk verir ama sert kullanımda daha yüksek süratlere çıkabileceğinden daha çok yakar.
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

aydiya

yanı kısaca 1,9 105 cv ideal mi dersiniz?

ALPER.

serhat

WOLFSBURG STYLE ;)

R-Line

bastı mı gitsin diyosan
2.0 TDI 170hp  :D

Erkut59

VW 5 TDI 105PS var, ve sehir ici 6.0-6.5, sehir disi 5.5-5.6.

matomexi

Eğer sürekli uzun mesafeli yolculuk yapıcaksan büyük hacimli motor alman senin yararına olacaktır çünkü büyük hacimli motorlar daha yüksek hızlarda motoru daha az sıkıştıracağından çok daha az yakıt yakacaktır ve konforuda çok daha fazla olacaktır

q4

uzun yol için sedan araba al...