Super Yırtıksız,Tertemiz,Siyah Komple Koltuk Takımı 450 Tl

Başlatan cahitarsal, 01 Mayıs 2010, 23:26:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cahitarsal

Arkadaslar anı bır karar ıle koltuklarımı satmaya karar verdım bıldıgınız uzere cok aradım yasının sayesınde aldım.
Komple siyah ufak suslemelerı mevcut tertemız yırtıksız tamıratsız kızakları ufak ayarla tum araclara uyar hıc sorun olmaz.
Yarı spordur baldır ve bel dayanmaları mevcuttur.Herseyı ustunde  tum aksamları calısır vazıyette 2 on 1 arka olarak. ;) ;)

4 kapı ıcınde , 2 kapı ıcınde uygundur

Naklıye ucretı werdım okdr cıddılere verıcegım fıyatı soylıycem.İnsallah sıteden bırı alır.. :tamamdir :tamamdir

*Satılırsa spor koltuk buldum onu alıcam *Satılmaz ıse bunları kullanıcam

Not:İsteyen kadosan sn sıtesınde koltukları gorebılır..Detaylı resmı en yakın zamanda koyacagım..Sahibinden ılanı henuz vermedım..

Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..

taha_jetta80

manyaksın sen olum o koltuklardaki rahatı spor koltukta zor bulursun :t :t kaşınıyosun. o kadar masrafı kazık gibi alete oturmak içinmi yapıoz

Mk1GTI

Ya bırakın şu fiber iskeletli spor koltukları yav değmez.. Hem rahatınızı kaçıracak hem çok büyükler.. Bu koltuklar güzel..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

mami6848

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 02 Mayıs 2010, 23:09:47
Ya bırakın şu fiber iskeletli spor koltukları yav değmez.. Hem rahatınızı kaçıracak hem çok büyükler.. Bu koltuklar güzel..
Kesinlikle katılıyorum Benim arabadaki koltuklardaki konforu gören dibi düşüyo valla senin bu koltuklarında harikaaa bence satma eger erşan abinin dediği spor fiber falan saçma koltukları düşünüyosan yazık olur.... :( Karar senin ama düşüncem bu saygılar...  :tamamdir  :sevgi:

cahitarsal

Fıber degılde spor olarak dusnuyorum ama sız boyle yapıyonuz vaz gece bılırım :(

serhaty

Satmaktan vazgeçmediysen bir sorum olacak, tek kapı Golf 2 ye uyar mı bu koltuklar?

cahitarsal

Alıntı yapılan: serhaty - 03 Mayıs 2010, 23:16:21
Satmaktan vazgeçmediysen bir sorum olacak, tek kapı Golf 2 ye uyar mı bu koltuklar?

tum araclara uyar kızakları kaynatırsın mıs gıbı  ztn ben golf 1 kullnıcaktım

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

e12

buldugunu bılmıyorum cahıt ama sen daha ıyısını bulmasan bole bı dusuncen olmazdı sanırım ne dıyelım umarım tanıdıga gıderde keyfını cıkarır hayırlı satıslar...

cahitarsal

Alıntı yapılan: ercijuana - 04 Mayıs 2010, 15:07:42
bencede satma cahit :bekleriz:

bakıcam ercu duurmu gore

Alıntı yapılan: e12 - 04 Mayıs 2010, 15:51:36
buldugunu bılmıyorum cahıt ama sen daha ıyısını bulmasan bole bı dusuncen olmazdı sanırım ne dıyelım umarım tanıdıga gıderde keyfını cıkarır hayırlı satıslar...

dayım arkalarını kaplat onlerıde spor al dedı bır kac yerdende fıyat aldım kafa kafa gelıyor bakalım ztn baya aradım bunu kısmet

cahitarsal

Guncell adamlar bakıcam deyıp gelmıyorlar bu ınsanları anlamak zor!  :t