Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Üye araç fotoğraf albümü - Sayfa 28

Üye araç fotoğraf albümü

Başlatan ®oyal, 06 Nisan 2010, 14:46:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rene

hunteronur

dj_burak

ben buraya nasıl yazmamışım hayret ettim :D

teyyomk2

Tayyar GürmaN

ZL1155

Alıntı yapılan: rene - 16 Haziran 2012, 13:17:13
Bu filmlere hiç bişey demiyorlarmı diyarbakırda?

diyarbakırda emniyet terör,asayiş olaylarından başını kaldıramadığından mıdır nedir trafik kuralları yok..filme bişey denmiyo kırmızı ışıkta geç sorun yok...ben oralı değilim öle bi alıştımki kuralsızlığa memlekete gidince zorlanıyorum artık..bu arada o filmleri söktüm normal film yaptırcam :)
Üzerimize kılıç çekilmedikçe, vatanımıza girilmedikçe, milletimiz cefa çekmedikçe, bizden kimseye zarar gelmez..

rene

Alıntı yapılan: ZL1155 - 28 Haziran 2012, 13:25:01
diyarbakırda emniyet terör,asayiş olaylarından başını kaldıramadığından mıdır nedir trafik kuralları yok..filme bişey denmiyo kırmızı ışıkta geç sorun yok...ben oralı değilim öle bi alıştımki kuralsızlığa memlekete gidince zorlanıyorum artık..bu arada o filmleri söktüm normal film yaptırcam :)

tahmin ettim o yüzden sordum bende Sakaryada yaşıyorum burdaki polislerin yapacak işi olmadığından cam filmi,egzorts ucu vs ne kadar gereksiz üzerine vazıfe olmayan şey varsa müdahale ediyorlar korkarımki yakında dur tekerin dönüyor sana 154 TL ceza diyecekler o kadar kendilerini kaybettiler :)

STAK67

yeni arabanında resmini ekleyeyim bari :)

golfüçyüs

vaaay maşallah kazasız belasız hasan ali

STAK67

rene

Hasan kardeş çok güzel maşallah.

STAK67