ben saf saf gidip sormuştum doğuşa vergileriyle en üst seçenek, o zaman -geçen sene, cédric'i almadan evvel- 70 lirayı buluyordu, sadece araba30 lira filandı. bi de onu sağdan sola çevirmece var tabi, bi sürü sıkıntı...
Doğuş alsın o mk1 i binsin :P Direksiyon değişimi 1 günlük iş o sorun değilde bende çok düşünmüştüm ama orjinal mk1 ile citi arasında çok dağlar var.. Karoser kalitesi orj mk1 den düşük ve nekadar ucuz malzeme varsa kaktırmışlar içine polo aksesuarlarını bile çok görmüşler gariplere.. Ön taraf desen panel çamurluk hep mk2 nin..
Arkadaşlar Türkiyede satılan sıfır km araçlar çok mu kaliteli allah aşkına.Yüzde doksanının parçaları çinde üretiliyor italyanın,almanyanın,türkiyenin vb.ülkelerdeki bilmem ne kentinde fabrikasına geliyor takılıyor üstüne.made in german oluyor.made in italy oluyor.made in japan oluyor.Çin de baktı tüm dünyada üretilen otomobillerin çoğu parçasını kendi yapıyor bu otomobilleri ben kendim yapar satarım dedi ve mercedesten tutun bmv nin x5 ine kadar envayi çeşit otomobili çok ufak değişikliklerle ismini değiştirip sundu piyasaya.yer yerinden oynadı otomotiv sektöründe.man marka son teknoloji otobüsü çekiciyi tıpatıp aynen üretmişler ismini değiştirip sundular.man dava açtı çine bir şey tutturamadı davada.Türkiyedeki 30000 tl ya satılan otomobiller kadar kalitelidir afrika mk1 leri diye düşünüyorum.en azından zenciler yapmış çekik gözlü kopyacı çinliler değil
Reklamsız bir forum deneyimi ve daha fazlası için hemen üye olun veya giriş yapın.