Gönderen Konu: GÜNEY AFRİKADAN SIFIR MK1 NASIL TÜRKİYEYE GETİRTİLİR?  (Okunma sayısı 18026 defa)

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
Ynt: GÜNEY AFRİKADAN SIFIR MK1 NASIL TÜRKİYEYE GETİRTİLİR?
« Yanıtla #14 : 02 Nisan 2010, 10:15:26 »
biraz sabredin turkiye avrupa birligine girsin bulgaristana giden butun golfleri turkiyeye getirecegiz :D :D :D

+1453
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #15 : 02 Nisan 2010, 12:49:09 »
Bulgardan anca hurdası çıkar pek güvenmeyin.. Ben arkadaşa arattırdım orlarda mk1 gtı TR den farkı yok.. Düzgün mk1 istiyorsanız adresleri belli.. İlk ingiltere 2 fransa 3 almanya ve çevre ülkeleri.. Balkan ülkelerine gidenler çöpe giden araçlardır..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı SCORPIONMAN2005

• büyük tutku golf mk1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 03 Nisan 2010, 00:59:00 »
kısa bir araştırma yaptım 14000-17000 dolar civarındaymış bunların yenisi orada.iç donanıma paralel olarak değişiyor fiyatları.ikinci elleri 2007 model falan bakılırsa 16000 e yazmışlar bir tanesine.e papua yenigine parası olabilirmi onu bilmiyorum işte :) vergisi kılı yünü bu araçtan bir tane Türkiyeye getirmek oldukça tuzlu bir iş gibi görünüyor.Birde direksiyonu sağa almak var tabi  :'( ama güney afrikada ucuz fiyatları yüzünden bilhassa gençler tarafından çok tutuluyorlarmış.Türkiyede 1 tane numune yokmu bunlardan?alacan bir tane 30 sene yağına suyuna bak yürü kıyak olurdu uygun fiyata getirebilsem.

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 03 Nisan 2010, 20:25:21 »
kısa bir araştırma yaptım 14000-17000 dolar civarındaymış bunların yenisi orada.iç donanıma paralel olarak değişiyor fiyatları.ikinci elleri 2007 model falan bakılırsa 16000 e yazmışlar bir tanesine.e papua yenigine parası olabilirmi onu bilmiyorum işte :) vergisi kılı yünü bu araçtan bir tane Türkiyeye getirmek oldukça tuzlu bir iş gibi görünüyor.Birde direksiyonu sağa almak var tabi  :'( ama güney afrikada ucuz fiyatları yüzünden bilhassa gençler tarafından çok tutuluyorlarmış.Türkiyede 1 tane numune yokmu bunlardan?alacan bir tane 30 sene yağına suyuna bak yürü kıyak olurdu uygun fiyata getirebilsem.
Direksiyonu sola alalım dicektin heralde çaktırmadan sağdanmı kullanıyorsun yoksa  ;D Geçenler bi fişm vardı 2 tane genç çocuğu anlatıyordu çeteye katılıp araba hırsızlığı yapıyorlar aaa bide baktım kırmızı 5 kapı golf cii çalmışlar polisler arkalarından full gazla gelmelerine rağmen yardırarak kaçıyolardı polisleri atlatıp garaja girmişlerdi filmde gördüğüme göre bayağı iyi gidiyordu ee nede olsa 20 V ;)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı SNCKTR

• Nekmiye Babo Jiv...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 03 Nisan 2010, 20:38:27 »
adı neydı fılmın gokan bakıyım bılıomuyum  :)
bıde alacakaranlık yenı ay'da golf mk1 vardı 5 dakka falan garajda motor tamır ederlerken
 :) :) :)
http://i44.tinypic.com/akescz.gif
       http://golfmk1ciyiz.biz/Smileys/default/tapinin.gif  
http://50.tinypic.com/15f33o.gif

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 03 Nisan 2010, 20:45:40 »
adı neydı fılmın gokan bakıyım bılıomuyum  :)
bıde alacakaranlık yenı ay'da golf mk1 vardı 5 dakka falan garajda motor tamır ederlerken
 :) :) :)
Yok valla aga filmin ismini hatırlamıyorum  :-\ Ama çocuklar bayağı yardırıyolardı sanki GTI kullanıyolar kapışmak için Güney Afrikaya gitmeyi düşünmedim değil düşünsene bide yeniliyom ben arabasız dönüyom oraya gitmek için bi Golf Mk6 GTI parası veririz heralde  :o
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı GolfMk1Diesel

• Profili Görüntüle
Kılıçoğlu Garage.

Çevrimdışı SCORPIONMAN2005

• büyük tutku golf mk1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 08 Nisan 2010, 13:43:43 »
VWvortex Forums: My South African Project build thread

;)
yok böle bir şey bittim bir rüyadayım biri beni cimcirsin uyanayım :)))  :sevgi:

Çevrimdışı hddsheriff

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 21 Nisan 2010, 21:58:35 »

3 yaşa kadar araç getirilebiliyor. arabanın TR plakalı olması için vergisini, gümrüğünü kılını  tüyünü topladıkların da oradan alacağın fiyat X3 oluyor :)  Kabaca Çağlar'a verdikleri fiyat çıkıyor karşımıza :)

Çevrimdışı OZGUR.K

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 22 Nisan 2010, 11:04:54 »
   Sitesinde vw mk1'in  en bazı 89.000 Güney Afrika Rand ı yazıyor. Converter'a göre 12.000 US doları çıkıyor fiyat.

Çevrimdışı car wolf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 22 Nisan 2010, 11:35:28 »
yurt dışında okuyan ( yakın yer kıbrıs bulgaristan azerbeycan bakü vs. )  tanıdık var ise okul bitince dönüş yaparken  alsın mk1 mk2 vs. gelsin tr de kendi adına plaka ruhsat çıkarsın sonra size satış yapsın zamanında bu işten çok para kazanlar vardı yada iyice araştırmak lazım yakın ülkelerden misal bulgardan gidip alıcan tr ye sokucasın neyse vergisi vs. ödüceksin değişen birşey yok ama bu ikinci dediğimi araştırmak lazım hatta ben gümrükteki memurlara bi sorayım nedir ne değildir çünkü 5 yaşına kdar getirte biliyorsunuz öyle hak var oda gene vergisini alıyor devlet ama en iyi çözüm ilk dediğim olmadı başka bir çözümde var :D getirceksiniz yurt dışından  burda işine yarıcak parçaları sökücen  hatta silindir kapağı bulcan bitane kırık onu üstüne takıcan aga çekici ile gümrüğe terk ediceksin beklicen en az 1 yıl belki sürmez bile artık 3 - 6 olan arabalar bile satışa çıkıyor ihaleden alıcaksın  eski parçaları yerine taktımı al sana fıstık gibi golf  :sevgi:  bu arada sağ dan sola alma olayıda basit heleki elektronik olmayan bir araçta çoook daha iyi avantajlı oluyorsunuz
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2010, 11:40:14 Gönderen: car wolf »
My Cars Audi & Vw Germany Style

Çevrimdışı GolfMk1Diesel

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 28 Temmuz 2010, 11:46:17 »
Goodbye Citi

Yararlı bişey buldum  ;)
Kılıçoğlu Garage.

Çevrimdışı mustafayns

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 20 Nisan 2011, 21:22:33 »
Abi bunun bir resmi varmı?

Aramıza Katılın!

Reklamsız bir forum deneyimi ve daha fazlası için hemen üye olun veya giriş yapın.