Gönderen Konu: GÜNEY AFRİKADAN SIFIR MK1 NASIL TÜRKİYEYE GETİRTİLİR?  (Okunma sayısı 18027 defa)

Çevrimdışı SCORPIONMAN2005

• büyük tutku golf mk1
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar güney afrikada üretilen MK1 lerden Türkiyeye nasıl getirtebilirim?Böyle bir imkan varmı varsa nasıl bir yol izlemek lazım?Kendim kullanmak için bir tane mk1 getirmek istiyorum afrikaya gidip alması kolay aracı hem fiyat olarak ucuzlar ama Türkiyeye nasıl sokacağız?Vergilerle birlikte kaça mal olur bir araç için bu kadar teferruata girmeye değermi?30000 tl ye kadar yolu var toplam maliyeti 30000 i geçer mi?Hatta bu iş için bir firma kurup afrikadan ithal etsek araçları parayı vururmuyuz  >:D ciddi ciddi kendime bir tane sıfır mk1 istiyorum ama nasıl olacak onu bilmiyorum?uçtum yine ama olursa harika olacak ya  :sevgi:
« Son Düzenleme: 01 Nisan 2010, 19:48:38 Gönderen: SCORPIONMAN2005 »

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
Ynt: GÜNEY AFRİKADAN SIFIR MK1 NASIL TÜRKİYEYE GETİRTİLİR?
« Yanıtla #1 : 01 Nisan 2010, 19:54:37 »
ordakiler tam mk1 değil usta. biraz incelersen ön camurlukların mk2 camurlugu oldugunu farkedersin. karışık yani :D bosver bırak das original larla takıl daha iyi :)

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #2 : 01 Nisan 2010, 19:58:39 »
30bin ini gözden çıkardıysan 2 tane mk1 sıfır yaparsın uğraşmaya değmez...

Ver elindeki mk1 i istanbulda bir restorasyon garajına ellerinede 10bin TL sen bile inanamassın benim aracım bumu diye..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı GolfMk1Diesel

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 01 Nisan 2010, 19:59:39 »
en iyisi murat abi, valla en iysi 0 km mk 1  ;)
« Son Düzenleme: 01 Nisan 2010, 20:00:11 Gönderen: VW SPEED »
Kılıçoğlu Garage.

Çevrimdışı panik

• DÜŞ GÖRDÜM
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 01 Nisan 2010, 20:00:56 »
ben saf saf gidip sormuştum doğuşa vergileriyle en üst seçenek, o zaman -geçen sene, cédric'i almadan evvel- 70 lirayı buluyordu, sadece araba30 lira filandı. bi de onu sağdan sola çevirmece var tabi, bi sürü sıkıntı...

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 01 Nisan 2010, 20:05:33 »
ben saf saf gidip sormuştum doğuşa vergileriyle en üst seçenek, o zaman -geçen sene, cédric'i almadan evvel- 70 lirayı buluyordu, sadece araba30 lira filandı. bi de onu sağdan sola çevirmece var tabi, bi sürü sıkıntı...

Doğuş alsın o mk1 i binsin :P

Direksiyon değişimi 1 günlük iş o sorun değilde bende çok düşünmüştüm ama orjinal mk1 ile citi arasında çok dağlar var.. Karoser kalitesi orj mk1 den düşük ve nekadar ucuz malzeme varsa kaktırmışlar içine polo aksesuarlarını bile çok görmüşler gariplere.. Ön taraf desen panel çamurluk hep mk2 nin..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı panik

• DÜŞ GÖRDÜM
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 01 Nisan 2010, 20:09:15 »
Doğuş alsın o mk1 i binsin :P

Direksiyon değişimi 1 günlük iş o sorun değilde bende çok düşünmüştüm ama orjinal mk1 ile citi arasında çok dağlar var.. Karoser kalitesi orj mk1 den düşük ve nekadar ucuz malzeme varsa kaktırmışlar içine polo aksesuarlarını bile çok görmüşler gariplere.. Ön taraf desen panel çamurluk hep mk2 nin..
evet abi, bi de öyle bir durum var, ön ve arka tasarım bence mk1 için belirleyici bir unsur. ben cédric'e verdiğim parayla mk2 de alabilirdim mesela. ama bu kasayla uzaklatığı bir sürü nokta var.

Çevrimdışı burak.akın

• GOLF 1 GLD
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 01 Nisan 2010, 20:34:01 »
fiyat uygun olsa güzel aslında

• büyük tutku golf mk1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 01 Nisan 2010, 21:08:01 »
Arkadaşlar Türkiyede satılan sıfır km araçlar çok mu kaliteli allah aşkına.Yüzde doksanının parçaları çinde üretiliyor italyanın,almanyanın,türkiyenin vb.ülkelerdeki bilmem ne kentinde fabrikasına geliyor takılıyor üstüne.made in german oluyor.made in italy oluyor.made in japan oluyor.Çin de baktı tüm dünyada üretilen otomobillerin çoğu parçasını kendi yapıyor bu otomobilleri ben kendim yapar satarım dedi ve mercedesten tutun bmv nin x5 ine kadar envayi çeşit otomobili çok ufak değişikliklerle ismini değiştirip sundu piyasaya.yer yerinden oynadı otomotiv sektöründe.man marka son teknoloji otobüsü çekiciyi tıpatıp aynen üretmişler ismini değiştirip sundular.man dava açtı çine bir şey tutturamadı davada.Türkiyedeki 30000 tl ya satılan otomobiller kadar kalitelidir afrika mk1 leri diye düşünüyorum.en azından zenciler yapmış çekik gözlü kopyacı çinliler değil  ;D ;D ;D ;D

Çevrimdışı panik

• DÜŞ GÖRDÜM
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 01 Nisan 2010, 21:16:58 »
Arkadaşlar Türkiyede satılan sıfır km araçlar çok mu kaliteli allah aşkına.Yüzde doksanının parçaları çinde üretiliyor italyanın,almanyanın,türkiyenin vb.ülkelerdeki bilmem ne kentinde fabrikasına geliyor takılıyor üstüne.made in german oluyor.made in italy oluyor.made in japan oluyor.Çin de baktı tüm dünyada üretilen otomobillerin çoğu parçasını kendi yapıyor bu otomobilleri ben kendim yapar satarım dedi ve mercedesten tutun bmv nin x5 ine kadar envayi çeşit otomobili çok ufak değişikliklerle ismini değiştirip sundu piyasaya.yer yerinden oynadı otomotiv sektöründe.man marka son teknoloji otobüsü çekiciyi tıpatıp aynen üretmişler ismini değiştirip sundular.man dava açtı çine bir şey tutturamadı davada.Türkiyedeki 30000 tl ya satılan otomobiller kadar kalitelidir afrika mk1 leri diye düşünüyorum.en azından zenciler yapmış çekik gözlü kopyacı çinliler değil  ;D ;D ;D ;D
:tamamdir
+1 de benden, ama ben dizaynından haz etmedim.

• büyük tutku golf mk1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 01 Nisan 2010, 21:40:15 »
tabiki böcük benim için sıfır otomobil kadar değerli.onu ev haricinde kolay kolay gözden çıkarmaya niyetim yok ama 79 model bir mk1 ile 2009-2010 model mk1 i aynı kefeye koymak yanlış olur diye düşünüyorum.yeni her zaman yenidir.lanet olsun içimdeki şu mk1 sevgisine birer tane de sıfır mk1 miz olsa her birimizin aynı kasa model fena mı olur  ;D ;D ;D
ben mk1 ime binip sürücü koltuğuna oturduğum zaman mutlu oluyorum,o ön konsolum,önümde tek gözlü km saatim,elimin altında vites topuzum,camdan baktığımda her bir noktasını görebildiğim ön kaputum,aynama baktığımda gördüğüm arka camım,yolda giderken yan aynadan baktığım yan çıtalarım adrenalimi yükseltiyor benim.vücudumun mutluluk hormonu salgıladığını hissedebiliyorum.ben otomobilde mk1 kasasına aşığım ahanda başka görmüyor gözüm.hele 3 gündür havaların ısınmasıyla yan camı açıp kolumuda yaslamıyormuyum demeyin keyfime yolda  :sevgi:
« Son Düzenleme: 01 Nisan 2010, 21:47:32 Gönderen: SCORPIONMAN2005 »

• büyük tutku golf mk1
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 01 Nisan 2010, 22:02:47 »
70000 mi???? o kadarda değil ya babam valla vurur beni ahanda öküz oğlum benim 70000 tl bu araca mı verdin alsaydın ya kendine bir passat die hiç acımaz sıkar valla  ;D ;D ;D

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 01 Nisan 2010, 22:53:14 »
Çin arabsı ile ilgili hiçbişey yazmayacam link gerekli açıklamayı yapıyor isterse uzay aracı yapsınlar Telekomünikasyon İletiÅŸim BaÅŸkanlığı

Çevrimdışı crank

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 02 Nisan 2010, 00:04:30 »
biraz sabredin turkiye avrupa birligine girsin bulgaristana giden butun golfleri turkiyeye getirecegiz :D :D :D

Aramıza Katılın!

Reklamsız bir forum deneyimi ve daha fazlası için hemen üye olun veya giriş yapın.