benim mk1 e güzel bir tampon.. önerilerinizi bekliyorum

Başlatan braveheart53, 20 Mart 2010, 23:34:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

braveheart53

arkadaşlar mk1 e güzel bir tampon arıyorum. aradığım özellikler 1. güzel olacak 2. ucuz olacak  :D sadece dıştaki plastik kısmı olabilir bağlantı yerlerini fiberden yapabilirim. benim hoşuma giden bitane var bulabilimiyiz fiyatı hakkında bilgisi olan varsa bizi de bilgilendirirse çok sevinirim.

burak.akın

braveheart53

ooooooooo çok şeker yaaa tadından yenmezz :tamamdir :tamamdir peki tl olarak fiyat nedir sadece plastik kısmını alsak yada komple alsak?

braveheart53

arkadaşlar güleceksiniz ama sanki e30 ların tamponu cuk oturur gibi geliyo bana?  gözle düşününce çamurluk yanı felan oturur gibi ama genişlik olarak aracı sararmı bilmiyorum. gene bilirse Erşan abi bilir :)

[IMG]http://www.yukleresim.com/images/t8yg2h11cdohqn30ixph.jpg[/img]

[IMG]http://www.yukleresim.com/images/t57rlavcom5z1mezcuji.jpg[/img]

burak.akın

:D erşan abi hoş karşılarmı bilmiyorum ama oturursa güzel olur :)

braveheart53

;D ;D ;D ;D kızacak ben de biliyorum ama tampon abi yaa hepimizn aracı sade nerde ise biraz farklı olsun vede duruşu güzel olacak gibi. bide fiyat hakkında birileri yazsa daha kolay karar vereceğim kesin ;D ;D

braveheart53

burak senin gönderdiğin resimle benimkinin bi çamurluk tarafına baksana sanki aynıymış gibi görünüyo belli mi olur ikiside alman kanı taşıyo  :D :D

panik

cihanda çok güzel bir tampon var, anlaşırsanız, yakışır kanaatindeyim ya, zevkinize kalmış tabi. ;)

braveheart53

resim koyabilirse vede fiyatı uygunsa tabiiki olabilir. :tamamdir

panik

www.sahibinden.comda İlan No: #11536501

burak.akın

Alıntı yapılan: braveheart53 - 21 Mart 2010, 00:27:01
burak senin gönderdiğin resimle benimkinin bi çamurluk tarafına baksana sanki aynıymış gibi görünüyo belli mi olur ikiside alman kanı taşıyo  :D :D

:D aynen cihan abinin ilandaki tamponda çok güzel...

braveheart53

ıı  :( çok para ve görünüm olarak hoşuma gitmedi. :(

Mk1GTI

Mk1 e başka aracın tampon yada tampon altlığı pek hoş durmuyor bide onlara gidip doğanın sis farlarını takıyolar kötü oluyor.. Cabrio daki balon tamponlar komple body kit ile takılırsa çok güzel sadece öne takıcaksan araç çıplak kalıyor.. Madem güzel bi görüntü olsun istiyorsun BBS edition un tampon altlığını bi fiberci dökebilir sanırım ve zaten aracında dodik plastikleri var bunlarla uyum sağlar...

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Diesel

BMW nin BBS editonun karlığıda böyle dimi abi ?  :) :)
Kılıçoğlu Garage.