benim mk1 e güzel bir tampon.. önerilerinizi bekliyorum

Başlatan braveheart53, 20 Mart 2010, 23:34:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

braveheart53

Alıntı yapılan: cabrio63 - 21 Mart 2010, 23:32:42
o tampon en az 4 yıldır aracın üzerinde yok bende 1 yıldır samsundayım...

aracı gördüğüme eminin çiflikte gördüm. hatta yanımda arkadaşlarım da vardı arabanın üstünü mü açsam muhabbeti geçti. sizinkinden başka beyaz golf varsa bilemem plakaya dikkat etmedim. tampon işine gelince resimdeki aklımda kalmış olabilir...

braveheart53

Alıntı yapılan: ercijuana - 21 Mart 2010, 23:21:53

ercii ya abi bana resim gösterme  :D :D tamponun kendisini nerden ve kaça bulabileceğimizi göster :bekleriz: :tamamdir :sevgi: :sevgi:

Han

Onu bilemem istersen kalıp yaptırıp döktürürsün :D ben seçenek sunarım sana :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

cabrio63

başka bi 79 cabrio daha var samsun da ama dış görüntü de sadece rengimiz aynı.neyse onun jantları vs.. farklı tr de tek bu tmapon şu an ve dediğim gibi 4-5 yıldır depoda duruyo.bu arada 80 tl ye aldığın tamponu uydurmak için bi 180 tl de harcarsın haberin olsun kardeş...

cabrio63

cabrio tamponundan tr de bulman nerdeyse imkansız bu arada olsa ben alıcam ;)

braveheart53

Alıntı yapılan: cabrio63 - 22 Mart 2010, 00:00:36
başka bi 79 cabrio daha var samsun da ama dış görüntü de sadece rengimiz aynı.neyse onun jantları vs.. farklı tr de tek bu tmapon şu an ve dediğim gibi 4-5 yıldır depoda duruyo.bu arada 80 tl ye aldığın tamponu uydurmak için bi 180 tl de harcarsın haberin olsun kardeş...

yok golf 3 ü diyosun sanırım onu örnek olarak veridim. benim tamponda bişey yok zaten herşeyi sağlam golf 3 ün sinyal yerini sevmiyorum yoksa uydurma işinde genişlik tutarsa sorun olmaz diye düşünüyorum benim tampon içerisindeki demir son derece sağlam o demiri araç üzerinden sökünce, diğer tamponun içine ilk bir plakaya monte edilmiş civatayı fiberle tammona içten yapıştırıp daha sonra da demire bağlı olduğu yere takılınca iş tamadır. benim istediğim genişlik uysun gerisi hallolur :tamamdir

bu arada herkez rs4 tamponunu çok seviyo galiba sen niye kullanmıyon da çürütüyon onu yazık daa :(

braveheart53

Alıntı yapılan: ercijuana - 21 Mart 2010, 23:59:46
Onu bilemem istersen kalıp yaptırıp döktürürsün :D ben seçenek sunarım sana :D

heeee bi golf parası da tampona vereyim erci şaşırma :bekleriz: :bekleriz: ;D ;D
koskoca bir forumda tampon yok mu şimdi ya tampon istemiyom plastiği olsun dışşşşşşşş :'( :'( :'( :( :(

cabrio63

ben zevkine taktım zevkine söktüm çok dikkat çekiyo araba o şekilde dursun sorun yok fiber çürümez.bu arada içinde orjinal demir ayağıda duruyo takarken epey sağlamm yani...

mad41

arkadaslar aracım restarasyon asamasında tampon ve far lazım bılgısı olanlar lutfen nerede bulabılırımm

braveheart53

burcan ticarette hepsini bulabilirsin.belki sitede yoktur tel ile ararsan yardımcı olurlar. Otoparcasepeti... Türkiyede Stoklu Çalışan Tek Yedek Parça Sitesi..

STAK67

tampon yerine alta karlık taksan daha güzel olmazmı :) biraz daha orijinal durur hem uzun tip mk1 spoyleri takabilrsin mesela pahalı dersen doğan slxlerin arka spoyleri işlemle oraya oturuyo sanırım onu deneyebilrsin