bakın ne buldum?

Başlatan ccc_mk1, 13 Mart 2010, 05:24:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SNCKTR

en güzel araba sahip olduğun arabandır :)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: SNCKTR - 14 Mart 2010, 11:35:05
en güzel araba sahip olduğun arabandır :)
Belkide o kadar lafın arasındaki TEK DOĞRU LAF budur  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

SCORPIONMAN2005

linki ilk ekleyen arkadaş yorumlarınızı bekliyoruz yazmış bizlerde kendi görüşlerimizi yazmışız yorum olarak bunda kızacak darılacak hiç bir şey göremiyorum.klasik bir otomobil benim gözümde her zaman 25000-50000 hatta 100000 tl da eder.Ama bir otomobilin klasik kabul edilebilmesi 30 yılı devirmiş olması,ve o fiyatları hakedebilmesi için tamamen orjinal olarak kalması ve resterasyonunun tamamen orjinal (parça kodlarıyla)parçalarıyla tamamlanmış olması gerekir.Kaldı ki henüz bizim otomobillerimiz klasik sınıfına henüz yeni girdiler.hatta linkteki mk1 klasik bile değil henüz 81 model çünkü.ne 25000 i eder nede kimse o araca o parayı verir.her şeyin bir değeri var ya utanmadan o fiyat isteniyorsa bende burda hiç utanmadan görüşlerimi paylaşırım.

ccc_mk1

konu kilitlensin lütfen.

suskun

tartışmayalım arkadaşlar ben 2 trilyonluk araç kullanıyorum ama benim aracım ondan güzel gözümde sıkıntı yok laf çarpmayalım birbirimize hani vw severlik nerede kaldı :sevgi: 25.000 çok ama
H.G WORKS

al_pacino

o zaman şöyle diyelim o araba 25000 edermi demeyelim de 5 tane mk1 edermi diyelim  :p

777

araç güzel, fiyat fazla.
Akıl, kavradığı ve inandığı her şeyi başarabilir.

evreka09

adam zeten koleksiyon amaçlı yazmış. bende arabama 10000 tl fiyat biçtim internette duruyor. arayan varmı ? her hafta bir kişi arıyor. ama işte bu araçların farkı hepsi sahibinin elinde kıymetli. sadece parayı veren orjinal ve temiz arabaya binebilir. sadece şahsi düşüncem..

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

car wolf

birkan bu klasik değil benim bildiğim tek mk1 var klasik oda konyada 1.1 motorlu kırmızı olan  ;) onu alırım daha iyi tam müzelik
My Cars Audi & Vw Germany Style

Han

Alıntı yapılan: car wolf - 17 Mart 2010, 16:14:21
birkan bu klasik değil benim bildiğim tek mk1 var klasik oda konyada 1.1 motorlu kırmızı olan  ;) onu alırım daha iyi tam müzelik
:tamamdir :tamamdir :tamamdir
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

SCORPIONMAN2005

Alıntı yapılan: car wolf - 17 Mart 2010, 16:14:21
birkan bu klasik değil benim bildiğim tek mk1 var klasik oda konyada 1.1 motorlu kırmızı olan  ;) onu alırım daha iyi tam müzelik
Param olsa hiç düşünmeden alırım o aracı.Yok işte bu ara :(

car wolf

adama mesaj atim de fiyatı yükseltsin bu arabaların yanında o fabrikadan yeni çıkmış gibi onu alan aynı o özenle dikkatlice  korucak varya ilerde paha biçilemez ona almanyadan fabrikasından bile gelirler  sergilemek için
My Cars Audi & Vw Germany Style

SCORPIONMAN2005

Alıntı yapılan: car wolf - 17 Mart 2010, 17:32:20
adama mesaj atim de fiyatı yükseltsin bu arabaların yanında o fabrikadan yeni çıkmış gibi onu alan aynı o özenle dikkatlice  korucak varya ilerde paha biçilemez ona almanyadan fabrikasından bile gelirler  sergilemek için
Ulen Sedat ben parayı bulayım alacam diyorum o aracı sen mesaj atıp amca az istiyorsun diyorsun  :bekleriz: senin yaptığını çorumlu yapmaz ya  ;D ;D ;D ;D