Direksiyon kılıfı

Başlatan maminci, 10 Mart 2010, 18:11:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

maminci

Direksiyona kırmızı ağırlıklı deri kılıf dikmeyi düşünüyorum, deneyen ya da fikri olan var mı? :D :D :D

eyup9999

Alıntı yapılan: maminci - 10 Mart 2010, 18:11:23
Direksiyona kırmızı ağırlıklı deri kılıf dikmeyi düşünüyorum, deneyen ya da fikri olan var mı? :D :D :D
valla elinden geliosa ne diyelim umarım iyi sonuç alırsın ben şahsen hayatta öyle birşey dikemem çalışmlaların sırasındaki fotoları ve sonucu bekleriz..
bir volkswagen aşkııııı

maminci

Alıntı yapılan: eyup9999 - 10 Mart 2010, 21:11:56
valla elinden geliosa ne diyelim umarım iyi sonuç alırsın ben şahsen hayatta öyle birşey dikemem çalışmlaların sırasındaki fotoları ve sonucu bekleriz..
Dikerim ona şüphem yok ta aradığım kırmızı deriyi bulamıyorum >:(

al_pacino

fazla gözünüzü almasın. kırmızı dikkat ceker  ;)

nizam

siyah deri üzerine kırmızı iplik dikiş atarsan daha güzel birşey ortaya çıkar gözleri kapa aracın ön camından içeri bakıyorsun kırmızı birşey orada gece feneri gibi sırıtıyor ama siyah deri üzerine kırmız ipli birşey düşün daha gizemli olur ?
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

al_pacino

Alıntı yapılan: nizam - 11 Mart 2010, 16:44:07
siyah deri üzerine kırmızı iplik dikiş atarsan daha güzel birşey ortaya çıkar gözleri kapa aracın ön camından içeri bakıyorsun kırmızı birşey orada gece feneri gibi sırıtıyor ama siyah deri üzerine kırmız ipli birşey düşün daha gizemli olur ?
kesinlikle siyah ustu kırmızı iplik hoş olur

OffLineR

Ben de onu diyecektim amaaan dediydim  :D :D :D
Siyah üstüne gümüş-gri dikiş de olabilir hatta.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

maminci

Alıntı yapılan: OffLineR - 11 Mart 2010, 17:21:25
Ben de onu diyecektim amaaan dediydim  :D :D :D
Siyah üstüne gümüş-gri dikiş de olabilir hatta.
Ama arabam tornado kırmızı :) Tüm direksiyonu kırmızı yapmayı düşünmüyorum, yarış arabalarındaki gibi 9:15 tutacak yerlerini kırmızı diğerlerini siyah..

GolfMk1Cabrio

Bende siyah deri üstüne kırmızı dikiş derim daha sade ve orjinal olur bende arabamın içini kırmızı yapıcaktım dediğin gibi yarış arabalarındaki gibi dışıda kırmızı kırmızı vites topuzu vites körüğü el freni tutacağı bide kırmızı direksiyonm almıştım sonra vaz geçti çok sırttılar hepsini geri verdim şimdi komple siyah yaptım inanılmaz güzel oldu  :sevgi: Kırmızıyla siyahın bütünlüğü diğer hiç bir renge benzemez benden söylemesi
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

maminci

blackboyss

Sen yapta Foto isteriz sonrada Uygulama  :D ;D