bu golfü tanıyan var mı

Başlatan crank, 09 Mart 2010, 17:14:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SCORPIONMAN2005

kaçırma derim bu aracı forumdan  kimsenin arayacağını sanmıyorum bu arada.yapmaz bizden hiç kimse öle bir şey üzüldüm valla :(

SCORPIONMAN2005

olurda alırsan yinede bir baktır ankarada araca almadan önce.motoruna kaportasına birde istanbula geleceksin yolda sürpriz yapmasın sana.başıma daha evvel geldi Allah düşmanıma vermesin öle bela  ;D ;D ;D

suskun

crank özelden msj attım sana
H.G WORKS

crank

Alıntı yapılan: SCORPIONMAN2005 - 09 Mart 2010, 22:07:32
olurda alırsan yinede bir baktır ankarada araca almadan önce.motoruna kaportasına birde istanbula geleceksin yolda sürpriz yapmasın sana.başıma daha evvel geldi Allah düşmanıma vermesin öle bela  ;D ;D ;D
bakalım bende hiç şehir dışından araba almadım bide 80 model arabayla yolda kalırsak yandık gerçi golfler pek arıza vermez ama hayırlısı :tamamdir

al_pacino

Alıntı yapılan: crank - 09 Mart 2010, 22:30:04
bakalım bende hiç şehir dışından araba almadım bide 80 model arabayla yolda kalırsak yandık gerçi golfler pek arıza vermez ama hayırlısı :tamamdir
Hayırlı olsun diyelim mi?

suskun

yarın ccc_mk 1 (remzi)  panik (çağlar) ve ben arabaya bakmaya gidiyoruz bir aksilik olmazsa detaylı fotoları eklerim yarın..
H.G WORKS

al_pacino

inş resimlerdeki gibidir. Çok hoş duruyor resimlerde

crank

inşAllah aradaşlar onay verir se hemen tavşanı kulagından tuutp istanbula getirecem  :D

MeTHea35

ccc_mk1

Alıntı yapılan: suskun81 - 09 Mart 2010, 22:37:39
yarın ccc_mk 1 (remzi)  panik (çağlar) ve ben arabaya bakmaya gidiyoruz bir aksilik olmazsa detaylı fotoları eklerim yarın..
panik herzamanki gibi satış koydu  :) hastaymış yine yapacak bişi yok :) yarın beraber bakarık ağabey..

panik

hddsheriff

arkadaşlar gözünüze başka mk1 tek kapı golf takılırsa haber verin yana yana araba arıyorum :(

hddsheriff

Alıntı yapılan: panik - 10 Mart 2010, 01:06:09
cédric'i verelim... :D ;D
http://www.sahibinden.com/golf_mk1gti_acil!_yurtdisina_cikis_sebebiyle-26WQQaXQQ19683382WQQpXQQdisplayitem
İlan No: #19683382

6500 olan ilanı dikkate alsam  :p  gönül gti istiyor ama önce dizel almam lazım ondan sonra gti :)