abimin eseri golf mk2 16v g 60 yeni resim

Başlatan serhat_74, 03 Mart 2010, 16:44:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

megadeth20

golf 2m var demeye utanıyorum müthiş bir makina allah kazasız belasız kullandırsın

nizam

Alıntı yapılan: megadeth20 - 04 Mart 2010, 16:41:44
golf 2m var demeye utanıyorum müthiş bir makina allah kazasız belasız kullandırsın

neden utanıyorsun ki elimizde imkan olsa burada böyle makineler çıkar merak etme
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

megadeth20

çıkar dostum çıkmasınada bi benimkine bakıyorum birde fotodakine az fark olsa tamam da :)

nizam

ilk önce senin araca yay lazım camurluk içleri actır senin araçta yer basar motor için bir demeye gerek yok olsa da tr onun nazından anlayacak pek fazla usta yok ?
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

megadeth20

spor yay amasör aldım 1 gün kullanabildim denizli gibi bir yerde lastiklerin kenarlarını aldırdım sürte sürte tekrar kendi yaylarını taktırmak zorunda kaldım bir aksilik olmazsa ağustos ayında 1,sınıf bir işçilikle boya kaporta yaptıracağım çamurlukları o zaman açtıracağım

GolfMk1Cabrio

Maşallah çok güzel araç kazasız belasız videoda arkada Mk1 Coupe gördüm gibi geldi  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

serhat_74

evettt gökhan şimdi sıra mk1 de :)  :tamamdir  :sevgi:

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

halim_pif

Maşallah çok güzel araç kazasız belasız kulanmanı dilerim....

GolfMk1Diesel

Sarı Mk1 vardı galiba Bundan önce.Yakıdan takip ediyorum Mehmet abiyi.Gerçekten güzel VW ler çıkartıyor..
Kılıçoğlu Garage.

GolfGti16VMk1

Alıntı yapılan: VW SPEED - 09 Mart 2010, 16:29:20
Sarı Mk1 vardı galiba Bundan önce.Yakıdan takip ediyorum Mehmet abiyi.Gerçekten güzel VW ler çıkartıyor..

O mehmet bu mehmet değil. O araba krem rengi diğer mehmet var onun şuan yeşil 290 ps golf1 g60 ı var VW de çalışıyo zaten ..
Volkswagen Motorsport

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: GolfGti16VMk1 - 10 Mart 2010, 08:57:22
O mehmet bu mehmet değil. O araba krem rengi diğer mehmet var onun şuan yeşil 290 ps golf1 g60 ı var VW de çalışıyo zaten ..

Diğer benim dediğim Mehmet abidemi Yeşil var abi ? İyice karıştırdım ozaman ben..  :)
Kılıçoğlu Garage.

Ankaralimehmet

Slm arkadaslar arabami begendiginiz beni mutlu etti.Bende bir tanede Golf 1 var 16V Turbo vor resimleri en yakin  zananda Burda görebiirsiniz selamlar saygilar 

Ankaralimehmet

buda benimdi