Bir pompacı çoğunluk ile Günlük 10 saat mesai yapar, mesaileri 2 vaya 3 vardia olarak döner, iş başvurusu askari ücret + sigortadır gerisi patronun insafıdır çünki sendikalıdır işçiler...
Ev alanını bilemem yorumda yapamam kimsenin günahını almak doğru olmaz aileden maddi destekte çıkan olmuştur kredi ilede alınmış olabilir ama şunu belirtim elektronik pomplarada artık öyle günlük 1 depo benzin kaçırmak imkansız kaldıki artık pompanın nekadar benzin basacağını elle değil klavyeden griyorsunuz..
Benzin alırken müşterinin tek yapması gerekn pompaya bakmak 50tl dediyse pompa üzerindeki rakamları gözden kaçırmamak.. Ama siz 50TL deyip içeri kart çektirmeye gidip arabanıza dönüyor ve pompadaki rakamlara bakmıyorsanız bu sizinde suçunuz oluyor

Bursada bizim başımıza geldi böyle bir olay.. Amcam dışarı çıktı pompacıya miktarı söyleyip içeri kart çektrimeye gitti bende aracın içinde radyoyu bırkalıyordum.. Sonra amcam geldi arabayı çalıştırdı gidelim dedi bende gülerek 20TL lik benzinle nereye gidecez dedim ne 20 si 60TL lik koydurdum dedi, in bak ozaman pompaya dedim

Pompacı abi kusura bakmayın ben 20 anlamışım cart curt cart cur laflar.. Ama pompacının biz giderken bana bakışını hiç unutmaıyorum resmen %^&%^!'+ hissettirdi bakışları ile.