bezin şamandırası

Başlatan nuri foter, 22 Şubat 2010, 13:06:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nuri foter

selam arkadaşlar benim 98 cllassik makinanın aldıgım da benzin gösdergesi çalıimıyordu bunu nasıl yaptırabilirin
utaya göturuyom kimse ellemiyo yenisi diyorlar tamiri olmu yomu ben sökebilirmiyim söken arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar  :(

ozmo

göstergemi bozuk şamandıramı bozuk problemin hangisinde olduğunu biliyormusunuz?

maverick

arka koltuğun altında deponun üstünde kavanoz gibi bir şey var o şamandıra bozuksa tamir edilir tamir edilecek bir şekildeyse tabiki göstergen bozuksa usta anlar onu ozmonunda dediği gibi neresi bozuk anlaman lazım ya da ustaya gideceksin kolay gelsin
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM

nuri foter

selam arkadaşlar samandıra bozuk.  gördüm kavanoz kapagı gibimi açılıyor acaba

ozmo

onu senin sökmen zor şamandıra ve benzin pompası birlikte çıkıyor yanlış bir şey yaparsan ikiside elinde kalır.

maverick

Alıntı yapılan: ozmo - 23 Şubat 2010, 10:40:18
onu senin sökmen zor şamandıra ve benzin pompası birlikte çıkıyor yanlış bir şey yaparsan ikiside elinde kalır.

sen sökmeye çalışma oto elektrikçisi yapar
SÜRAT FELAKETTİR

nuri foter

mersi cok naziksiniz bir elktirikci bolcagız artık

UMT_B

aynısı bizimkindede oldu ustaya götürdüm arka koltugu kaldırıp samandırayla ugrastı biraz simdi ters gösteriyor yarım depo varken benzin bitiyor biterken yarım depo oluyor :D işimede geldi acıkcası önüne gelen beni suraya atsana diyince benzin yok bahanesi üretiyorum :D

kıvırcık1976

benim  göstergede bir yere kadar kalkıyor kalıyor  sordum komple değişmesi lazımmış  elektronik şamandıra oldugu için.....benzin motoruda üzerindeymiş 200 falan tutuyor :o

nuri foter

valla arkadaşlar bir şey yaptıramadım şimdilik arka bagaja yedek bidonla benzin koydum yalda kalmayam diye kendim bazı tamirler yapıyorum fakat resim yüklemesini bilmediyim için yayılıyamıyorum kazasısız belasız sürüşler

maverick

aman dikkat et yedek koyduğun bidona
SÜRAT FELAKETTİR

VWci

Hocam pololarda benzın samandırası pompa ile bütenleşiktir. Tamırı zor... Ben yaptıramamıştım... Yeni benzin pompası almıstım...

alpers3

kardesım gecmıs olsun oncelıkle benzın pompasının yenısı 90 tl yan sanayı orjınalı 190 tl sadece pompa fıyatları(sıfır) komple ıstersen elımde var cıkma orjınal sekılde yardıma ıhtıyacın olursa elımden gelenı yaparım

berke2600

hiç uğraşma ben tamir yaptırdım sonra değiştirmek zorunda kaldım