Golf 3 VR6 satilik artik!!!

Başlatan VR6_Alper, 22 Şubat 2010, 01:39:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VR6_Alper

Araba full. Muhane yeni. ABS, Klima, 4 El. cam. 2 x airbag. 8 ekran. Koni ayarli amatsör yeni. Supersprint hearders. Acik Green hava filtresi. Venus spor eksozu. Fk kristall stop. In-Pro far Golf 4 görünüslü. BBS Jubi golf jant. Sprinter camurlukda havalandirma. JOM tek kol silecek. Araba cok temizdir. Bakimlari full. Masrafsiz. Hib bir sorunu yokdur.

VR6_Alper

GolfMk1Diesel

Hayırlı Satışlar olsun Alper abi.. ;)
Kılıçoğlu Garage.

lostys

vr6 benim olacak, binicem üstüne, vericem gazı, vericem gazı :D

şaka bi yana, hayırlısı olsun alper.. ama gözüm kaldı onda bilesin :p

arkadaşlar bu araca bindim, alper gezdirdi, süper bi alet :) keşke benim de olsa...

burak.akın

hastalık bu yaa  :)) fena kaçar....

Mk1GTI

İlker bindiyse hayır gelmez o arabadan :D  Nadide bir seçenek kıymetini bilene gider inşallah hayırlı satışlar..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

panik

of ulen, tam benlik bu ya, alper, sen bunu bana ver. ben alayım bunu. bana ver, (plak takıldı) ben bunu alayım, sen ver bunu bana. :sevgi: :saskin:

OZGUR.K

Şöyle bi düşünüyom da 18.000 e bu araba yerine alınabilecek eşdeğerde bir araba var mı? Bu fiyata pek sanmıyorum...Çok iyi fiyat...

Han

Alıntı yapılan: OZGUR.K - 23 Şubat 2010, 23:47:40
         Şöyle bi düşünüyom da 18.000 e bu araba yerine alınabilecek eşdeğerde bir araba var mı? Bu fiyata pek sanmıyorum...Çok iyi fiyat...
boyle bir soru bence saçma olur hiç gerek yok diye düşünüyorum tabiki zevk meselesi :D
Güzel araç hayırlı satışlar  :sevgi: :tamamdir
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

VR6_Alper

Yok arac satilmadi, ama en kisa zamanda satilir düsünüyorum. Gercekden bu fiyata cok iyi. Benim arabam olmasaydi ben alirdim :) cünkü Sirf modifiye parcalari 6000 lira tutuyor. Mayis ayine kadar satmam gerek. Almanyaya temel dönüs yapiyorum cünkü. Dönmeseydim arabyi bu fiyata satmazdim.

VR6_Alper

golf-line2

tamam vr6 ben alıyom arabanı  :D